(Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α): “Πελώρια αδιέξοδα, μιας αδιέξοδης πολιτικής”

Από την παράταξη (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α) του επικεφαλής Τάκη Παπακωνσταντινόπουλου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
-“Τα κρίσιμα ζητήματα της πλατείας ,των απορριμμάτων ,του ηλεκτροφωτισμού που ηδημοτική αρχή αποφάσισε ερήμην του δημοτικού συμβουλίου εκμεταλλευόμενη την πλαστή πλειοψηφία της στην οικονομική επιτροπή,συνάντησαν την άρνηση των ανώτερων ελεγκτικών οργάνων που ακύρωσαν όλες τις αποφάσεις!
Για τις αποφάσεις αυτές που παραβίαζαν την νομιμότητα,ο δήμαρχος της νομιμότητας κατηγορούσε τους πάντες για στείρα αντιπολιτευτική τακτική που στόχο είχαν να εμποδίσουν το δημοτικό έργο.
Μετά από αυτό το “Βατερλώ” εξακολουθεί να έχει την ίδια άποψη;
Η δήθεν επούλωση της πληγής της διάθεσης των απορριμμάτων που δεν ήταν άλλη από την αφαίμαξη του δημοτικού ταμείου με εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στις εταιρίες μεταφοράς των απορριμμάτων ,συναντάει και αυτή νέα αδιέξοδα.
Εμφανίζονται αντιδράσεις από τις περιοχές εναπόθεσης των απορριμμάτων με ορατό το ενδεχόμενο πρόωρης διακοπής αυτής της προσωρινής “λύσης”.
Το εργοστάσιο Φλόκα επίσης δεν προβλέπει την Αιγιάλεια στους δήμους που θα εξυπηρετεί και ο εφιάλτης των σκουπιδιών θα συνεχίζεται όσο δεν θα υπάρχει μόνιμη λύση .
Το θέμα της πλατείας ,αναζητεί λύση που δεν έρχεται εξαιτίας των άστοχων και ερασιτεχνικών ενεργειών από την αρχή του έργου .
Ο ηλεκτροφωτισμός των 12 εκ ευρώ στις μεγάλες ιδιωτικές εταιρίες με τα τεράστια ερωτηματικά που περιέχουν οι όροι του διαγωνισμού συνάντησε τις αντιρρήσεις των ελεγκτικών οργάνων και επιστρέφεται.
Τελικά δεν είναι μόνο τα πρόσωπα που δημιουργούν τα αδιέξοδα ,αλλά η πολιτική που υπηρετούν. Ο δημότης δεν μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο όσες ανακατατάξεις και μεταμφιέσεις κάνει το δημοτικό κατεστημένο,αν δεν αποφασίσει να τους απαρνηθεί και να συνταχθεί με την αγωνιστική δύναμη ΜΠΡΟΣΤΑ που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του και όχι των μεγαλοεργολάβων και των επιχειρηματικών ομίλων”.