Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.: “Η παράταξή μας αρνείται να ταχθεί με κάποιον από τους δύο διεκδικητές του Δήμου Αιγιάλειας”

Γιώργος Κουβαράς, Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.

Η Δημοτική Παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ χαιρετίζει τους συνδημότες μας που στάθηκαν όρθιοι απέναντι στο ζόφο και το σκοτάδι που μας περιζώνει. Αυτούς που αρνήθηκαν να υποταχθούν στη διαπλοκή και στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των λίγων με τα χρήματα των πολλών.

Χαιρετίζουμε αυτούς που προτάσσουν την αναγκαιότητα της συλλογικής δράσης και του αγώνα. Της διεκδίκησης και όχι της υποταγής. Που όρθωσαν το ανάστημα τους επιδιώκοντας να σταματήσουν με τη δράση τους το μαρασμό και την παρακμή του Δήμου μας. Μια παρακμή για την οποία είναι απόλυτα συνυπεύθυνοι κι αυτοί που την επόμενη Κυριακή διεκδικούν και πάλι το Δημαρχιακό θώκο και τα προνόμια που προσφέρει. Ο νόμος και οι ιδιαίτερες πρόνοιές του ακύρωσαν τη βούληση των δημοτών, στερώντας το δικαίωμα της εκπροσώπησης των πολιτών που μας στήριξαν με την ψήφο τους.

Η παράταξή μας, μένοντας πιστή στις αρχές της, αρνείται να συναινέσει στη συνέχιση της καταστροφικής πορείας του Δήμου μας, παρά τον εξωραϊσμό της στα προεκλογικά φυλλάδια και των δύο διεκδικητών της Δημαρχίας. Επομένως αρνείται να ταχθεί με κάποιον από τους δύο διεκδικητές. Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως οι ίδιες αρχές θα μας καθοδηγούν και στη δράση μας κατά το επόμενο διάστημα.

Καλούμε τους συνδημότες μας να πλαισιώσουν την παράταξή μας για να αντισταθούμε πιο αποτελεσματικά στο δυστοπικό πολιτικό τοπίο που με ταχύτητα διαμορφώνεται. Να δημιουργήσουμε με τον αγώνα μας ένα μετερίζι αντίστασης και πάλης.

Για τα συμφέροντα των πολλών, των αδυνάτων.

Ας γίνουμε η φωνή όσων δεν έχουν φωνή.

ΑΙΓΙΟ 11/10/23

Μαχητική ΠΡΟοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας