Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.: “Η κατάργηση του Πρωτοδικείου Αιγίου οδηγεί σε παρακμή την περιοχή μας – Όλοι στο συλλαλητήριο”

Η δημοτική παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α, καταγγέλλει στους δημότες της Αιγιάλειας, την επιχειρούμενη από τη κυβέρνηση, κατάργηση του Πρωτοδικείου Αιγίου και τη μετατροπή του σε παράρτημα του Πρωτοδικείου Πατρών.

Η κατάργηση του Πρωτοδικείου, της τελευταίας μεγάλης υπηρεσίας που έχει απομείνει στο Δήμο, εκτός από την δυσχέρανση της πρόσβασης των δημοτών μας στην απονομή της δικαιοσύνης, θα αποτελέσει ένα ακόμα βήμα, στη διαδικασία υποβάθμισης της περιοχής μας και στο βάθεμα της παρακμής, που την έχουν καταδικάσει οι πολιτικές των υπευθύνων.

Η παράταξή Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α, καλεί τους φορείς της περιοχής, Δήμο,

Δικηγορικό Σύλλογο, Εργατικό Κέντρο, ΕΒΕ, Αγροτικούς Συλλόγους, να συντονίσουν τη δράση τους, για την αποτροπή αυτής της εξέλιξης.

Η παράταξη καλεί τα μέλη και τους φίλους της, όλους τους δημότες, να συμμετέχουν στο Παναιγιάλειο συλλαλητήριο την Παρασκευή 13:00 το μεσημέρι, στη πλατεία Αγ. Λαύρας, με αίτημα:

ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ

Η αποτροπή της κατάργησης του Πρωτοδικείου Αιγίου δεν θα γίνει με κουβέντες και παρακάλια, αλλά με συγκρότηση μετώπου και στο δρόμο, με συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις.