(Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α): “Δημοτική αρχή και αντιπολίτευση “χέρι-χέρι” καταψήφισαν την εναλλακτική πρόταση της παράταξής μας”

-“Δημοτική αρχή , μείζων και ελάσσων αντιπολίτευση χέρι-χέρι καταψήφισαν την εναλλακτική πρόταση της παράταξης Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α για ελάφρυνση των δημοτών” αναφέρει η δημοτική παράταξη Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α) .
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
-“Η εναλλακτική πρόταση της Μαχητικής Προοδευτικής Συνεργασίας Της Αιγιάλειας για μείωση του συντελεστή του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας και μείωση του φόρου των ηλεκτροδοτούμενων στεγασμένων και μη στεγασμένων χώρων κατά το ήμισυ σε σχέση με την πρόταση της δημοτικής αρχής  δεν ψηφίστηκε από Αιγιάλεια Αύριο (κ.Χ.Γούτος ) και Ποιοτική Αιγιάλεια(κα Β.Ψυχράμη).Αντίθετα προτίμησαν να στηρίξουν την φορομπηχτική πρόταση του δήθεν αντίπαλου κ. Καλογερόπουλου.
Τις προτάσεις της παράταξης Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α στήριξαν εκτός των δημοτικών συμβούλων του Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α και οι δημοτικοί σύμβουλοι  και είναι προς τιμή τους ,κ.κ Γ.Γκίκας,Π.Μαρινόπουλος,Αθ. Χρυσανθόπουλος και  Δ.Καλαμίδας .
Επιβεβαιώνεται περίτρανα η εκτίμηση του Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α ότι τους δύο  τάχα αντιμαχόμενους πόλους δεν τους χωρίζει τίποτα όσο και αν προσπαθούν να δείξουν το αντίθετο για να υφαρπάξουν για μια ακόμα φορά την ψήφο του δημότη.
Ας το έχουν υπόψη τους οι δημότες στις προσεχείς δημοτικές  εκλογές .Στηρίζοντας την παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α θα αναδείξουν δημοτική αρχή που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του απλού δημότη ο οποίος  καταληστεύεται από την άγρια τοπική φορολογία”.