Μόνο νίκη με Αχαρναϊκό!

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΜΟΥΡΑΤ ΣΕΡΟΠΙΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 

Με πρωινή (χαλαρωτική) προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (ώρα έναρξης 3 μ.μ.) εντός έδρας αγώνα με τον Αχαρναϊκό, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής τού πρωταθλήματος Football League – ΟΠΑΠ.

Ο τεχνικός της ομάδας Μουράτ Σεροπιάν, αμέσως μετά τη σημερινή προπόνηση, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θα είναι 19μελής και θα αποτελείται από τους Σταυριανό, Ανδρούτσο, Σπίνουλα, Σανδραβέλη, Ρέλλα, Γκοτσούλια, Μπουτζίκο, Ακπαρίδη, Τζημογιάννη, Σταμογιάννο, Τσατσαρή, Νάστο, Ουρτάδο, Μίλιεβιτς, Μπουρλάκη, Σκαρτσίλα, Σεχολάρι, Διαμαντόπουλο και Μπούνα.

«Μοναδικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις», δηλώνουν τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, που παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν αύριο ένα «νέο ξεκίνημα» κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα και να παραμείνουν σε κοντινή απόσταση από τις υψηλές θέσεις τού βαθμολογικού πίνακα, είτε ακόμη και να «σκαρφαλώσουν» σε αυτές εκμεταλλευόμενοι πιθανά «στραβοπατήματα» των πρωτοπόρων.

Αύριο το πρωί η «μελανόλευκη» αποστολή θα γευματίσει σε παραλιακό κατάστημα του Αιγίου και στη 1.15μ.μ. θα αναχωρήσει για το δημοτικό στάδιο της πόλης.