Μοίραζαν φυλλάδια σε μαθητές με πολιτικό περιεχομένο έξω από το 2ο Γυμνάσιο Αιγίου – Παρενέβη η Αστυνομία

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Αιγιαλείας, ευχαριστεί θερμά το Αστυνομικό Τμήμα του Αιγίου για την άμεση παρέμβαση και απομάκρυνση ατόμων που μοίραζαν φυλλάδια σε μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αιγίου με πολιτικό περιεχόμενο, έξω από την κεντρική είσοδο και μάλιστα σε ανήλικους μαθητές.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ.  Φ. 12/410/Γ1/1459/9.12.93 εντός του χώρου των σχολείων δεν επιτρέπεται η διάθεση, η δωρεάν διανομή, η διακίνηση ή η πώληση πάσης φύσεως υλικού (έντυπου και μη) που κρίνεται ως διαφημιστικό, προσηλυτιστικό, προπαγανδιστικό ή στρεφόμενο κατά συγκεκριμένων ομάδων του πληθυσμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ως χώρος του σχολείου εννοείται όχι μόνο αυτός του κτηρίου, αλλά και τους προαυλίου και των εισόδων αυτού.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Αιγιαλείας πιστεύει ακράδαντα και υιοθετεί το δομημένο δημοκρατικό διάλογο, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τους εμπλεκόμενους να διαγράψουν μια κοινή πορεία πλεύσης με κατεύθυνση ένα συνδιαμορφωμένο όραμα, στοχεύοντας στη διαφάνεια, τη συλλογικότητα, τη κριτική σκέψη και την αξιοκρατία, για ένα καλύτερο μέλλον όλων των μαθητών.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Κουτρόπουλος Αριστομένης                            Δεληγάκης Απόστολος