Μνημόσυνο και Αιμοδοσία για το Ε.ΚΑ.ΜΕ.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 και ώρα 9:30πμ στον Ιερό Ναό Παναγιάς Φανερωμένης Αιγίου, το Ε.Κ.Α.ΜΕ. θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των ψυχών των οποίων οι συγγενείς επέλεξαν να ενισχύσουν οικονομικά το Ειδικό Κέντρο. Στη συνέχεια θα προσφερθεί καφές στο χώρο του σχολείου με σκοπό να δουν από κοντά οι συγγενείς των θανόντων πως αξιοποιούνται τα χρήματα που πρόσφεραν.

Την ίδια μέρα από τις 10:30πμ μέχρι 13:30μμ θα πραγματοποιηθεί η 13η εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του σχολείου (Τέρμα Μητροπόλεως) σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αιγίου.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. καλεί τους γονείς των εξυπηρετούμενων, τους φίλους, εθελοντές, αιμοδότες και δωρητές του Κέντρου να αφιερώσουν δέκα λεπτά από το χρόνο τους προσφέροντας λίγο από το αίμα τους για να ενισχυθεί η τράπεζα αίματος του Ειδικού Κέντρου. Την καλοκαιρινή περίοδο οι ελλείψεις σε αίμα είναι τεράστιες και ο σκοπός του Κέντρου είναι να βοηθηθεί κάθε ανθρώπινη ζωή που αιμοδοτείται τακτικά (άτομα με μεσογειακή αναιμία) και όλοι όσοι το έχουν ανάγκη.