Σημαντικές επιτυχίες στο Λύκειο Ακράτας – Πέρασαν σε ιατρική και νομική σχολή

Μεγάλη επιτυχία για άλλη μία χρονιά είχε το ΛΥΚΕΙΟ ΑΚΡΑΤΑΣ στις ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 . Και οι 3 αριστούχες μαθήτριες επέτυχαν υψηλές βαθμολογίες μέσα στον στόχο της πρώτης τους προτίμησης.

Συγκεκριμμένα η ΣΤΑΘΑΚΑΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Απολυτήριο 19,5 Άριστα, συγκέντρωσε 18819 μόρια και διεκδικεί θέση στις Ιατρικές Σχολές .

Η ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ Απολυτήριο 19,6 Άριστα συγκέντρωσε 18671 μόρια, καθώς και η ΡΟΓΚΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Απολυτήριο 19,2 Άριστα συγκέντρωσε 18492 μόρια και διεκδικούν και οι δύο θέση στις Νομικές Σχολές .

Από το Γενικό Λύκειο Ακράτας το βραβείο των 1000 ευρώ από το ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ απονέμεται στην ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ , γιατί επέτυχε τον μεγαλύτερο βαθμό Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου Ακράτας 19,6 Άριστα.

Το βραβείο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ EUROBANK των 800 ευρώ απονέμεται στην ΣΤΑΘΑΚΑΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ,γιατί επέτυχε το υψηλότερο σύνολο μορίων 18819 και βαθμό Απολυτηρίου 19,5 Άριστα.

Σύμφωνα με τις σημερινές βαθμολογίες από τους 20 υποψηφίους του ΓΕΛ ΑΚΡΑΤΑΣ αναμένεται επιτυχές αποτέλεσμα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για του; 14 , δηλαδή ποσοστό επιτυχίας 70% .

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές του Λυκείου μας για τον αγώνα τους και τους ευχόμαστε Υγεία , Δύναμη και Καλή Τύχη στη Ζωή τους . Όσοι δεν πέτυχαν αυτή τη φορά τον στόχο τους να συνεχίσουν με επιμονή , μεθοδικότητα και πείσμα μέχρι την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΚΡΑΤΑΣ