Μητσοτάκης από Αίγιο: “Η 7η Ιουλίου θα είναι μια γιορτή για όλους τους ΄Ελληνες”

Στάση και στο Αίγιο πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του σε Αχαΐα και Ηλία.

Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στις 7.30 το βράδυ της Τετάρτης στον “Πύργο” στα Ψηλαλώνια, όπου συναντήθηκε με στελέχη και φίλους της παρατάξης.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. μεταξύ άλλων ανέφερε:

  • “Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τον ελληνικό λαό. Δεν είμαι εδώ για να διχάσω. Είμαι εδώ να προχωρήσω με όλους τους ΄Ελληνες και τις Ελληνίδες. Εφόσον με εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, αλλά και όσων δεν μας εμπιστευτούν σε αυτή την εκλογή αναμέτρηση.
  • Η κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι τέτοια που δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός. Ο χάρτης της Ελλάδος βάφτηκε γαλάζιος οι δημοσκοπήσεις είναι ενθαρρυντικές, εγώ όμως σας ζητώ αυτό να αποδοθεί και στην κάλπη. Και όσοι έχετε σχεδιάσει διακοπές την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα πρέπει να έρθετε στην κάλπη να ολοκληρώσουμε τη μεγάλη πολιτική αλλαγή.
  • Δεν κάνω πίσω στις αξίες μου. Θα σας λέω πάντα αλήθεια. Αξίζετε τα καλύτερα. Δεν αξίζετα άλλα ψέματα. Αξίζετε μια σοβαρή και υπεύθυνη Κυβέρνηση που θα δουλέψει πολύ σκληρά. Στις 7 Ιουλίου θα υπάρχει μια διπλή γιορτή. Η πρώτη γιορτή αφορά λίγους. Τους Κυριάκους και τις Κυριακές που γιορτάζουν την 7η Ιουλίου. Η δεύτερη γιορτή αφορά όλους τους Έλληνες, γιατί θα είναι μια γιορτή της Ελλάδας με ξαστεριά, με χαμόγελο, μιας Ελλάδας με αισιοδοξίας και θα συμμετέχουν όλοι ΄Ελληνες”.

Χθες Τρίτη παραβρέθηκε στην Πάτρα όπου ανακοίνωσε ότι θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα για τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου.

Σε εκδήλωση στο Achaia Clauss όπου μίλησε παρουσία του επιχειρηματικού κόσμου και υποσχέθηκε ελάφρυνση της φορολογίας, ρίχνοντας ιδιαίτερο βάρος στην επιχειρηματικότητα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας προβλέπει λιγότερους φόρους και κίνητρα για πολλές επενδύσεις που φέρνουν νέες δουλειές. Δηλαδή περισσότερους και καλύτερους μισθούς που τονώνουν την κατανάλωση και νέες εισφορές που ενισχύει τα ασφαλιστικά ταμεία. Λιγότεροι φόροι και κίνητρα για πολλές επενδύσεις που θα φέρουν νέες δουλειές”.