Μηνύματα νίκης στην κοπή πίτας της Νέας Δημοκρατίας στο Αίγιο

Την πίτα της έκοψε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αιγιάλειας της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 6.30 το απόγευμα στο Café BONGO΄S στην παραλία Αιγίου. Ταυτόχρονα έγινε και η παρουσίαση των Υποψηφίων Βουλευτών του Ψηφοδελτίου της Ν.Δ. Αχαϊας.

Την παρουσίαση των υποψηφίων έκανε ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Αιγίου κ. Γιώργος Νικολόπουλος, ενώ τα μηνύματα νίκης για την παράταξη ήταν έκδηλα στις τοποθετήσεις των υποψηφίων βουλευτών.
Το λόγο πήρε ο Γιάννης Μάκκας, Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαϊας και μίλησε για την αύξηση της συσπείρωσης των οπαδών του κόμματος και για τις δύο έδρες που θα πετύχει η Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Ο κ. Μάκκας, είπε: «Κάνουμε έναν έντιμο, καθαρό αγώνα και λέμε την αλήθεια».

Από τους υποψηφίους βουλευτές Αχαΐας παραβρέθηκαν οι:
Ανδρέας Βαρνακιώτης, Γιαννιά Ευσταθία, Θωμάς Λεωνίδας, Κατσανιώτης Ανδρέας, Κοντοδήμος Γρηγόρης, Άγγελος Τσιγκρής, Τριανταφυλλόπουλος Δημήτρης. Ακόμα παραβρέθηκε η Γραμματέας του κ. Νταβλούρου ο οποίος λόγω υποχρεώσεων απουσίαζε, ενώ επιστολή απέστειλε ο κ. Αθανάσιος Γιαννακόπουλος ο οποίος λόγω υποχρεώσεων απουσίαζε κι αυτός.
Οι υποψήφιοι ζήτησαν την εμπιστοσύνη των πολιτών σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και ανέφεραν πως οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πρέπει να πάνε χαμένες.
ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ‏