Με το χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε η Aιγιώτισσα Μαρίνα Γιαννάδη από την Κωνσταντινούπολη

Οι µεγάλες στιγµές που περιµένουν να βιώσουν πολλοί αθλητές της αγωνιστικής κατηγορίας του στίβου, γίνονται πραγµατικότητα, όπως και για την αθλήτρια του συλλόγου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς» Μαρίνα Γιαννάδη.

Η Μαρίνα επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη όπου συµµετείχε στην αποστολή της εθνικής οµάδας Κορασίδων (Κ 18), προκειµένου να συµµετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθληµα αυτής της κατηγορίας. Η κλήση της στην εθνική οµάδα ήρθε µετά την κατάκτηση του χρυσού µεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Κορασίδων στο αγώνισµα των 100 µέτρων µε εµπόδια.

Η αθλήτρια µπορεί να έχασε µόλις για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου το χάλκινο µετάλλιο στα 100µ µε εµπόδια, ήρθε 4η, το κέρδισε όµως στο αγώνισµα της σκυταλοδροµίας 4×100 µέτρων.

Αποτελεί µεγάλη τιµή για την πόλη του Αιγίου, µετά από ολόκληρες δεκαετίες να φτάνουν και πάλι Αιγιωτόπουλα στην κατάκτηση µεταλλίου σε Βαλκανικούς αγώνες στίβου.

Η έκκληση του Αθηνόδωρου προς τη ∆ηµοτική Αρχή

Με αφορή την εκληπτική εµφάνιση της Μαρίνας Γιανναδή στην Κωνσταντινούπολη, ο Αθηνόδωρος Αιγιεύς για άλλη  µια φορά κάνει έκκληση στην ∆ηµοτική Αρχή για παραχώρηση του ∆ηµοτικού Γυµναστηρίου για τους αθλητές των αγωνιστικών κατηγοριών του στίβου. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

– «Είναι αυτονόητο το αίτηµα του συλλόγου µας (που εδώ και χρόνια δεν εισακούεται) να παραχωρείται το ∆ηµοτικό Γυµναστήριο τρεις µέρες την εβδοµάδα, επί µιάµιση ώρα κάθε φορά, στους αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών κατηγοριών του στίβου. Θα πρέπει αυτό το αίτηµα, που δεν κοστίζει και τίποτα, να ικανοποιηθεί από την νέα χρονιά. Αναµένουµε την κατάλληλη αντιµετώπιση από την νέα ∆ηµοτική αρχή. Αν ικανοποιηθεί αυτό το αίτηµα και παράλληλα αρχίσουν να υλοποιούνται οι εξαγγελίες για την κατασκευή του κλειστού προπονητηρίου κάτω από την δυτική κερκίδα, τότε θα µπορούµε βάσιµα να ελπίζουµε ότι ο στίβος της πόλης µας θα φέρει σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις, θα εκπληρώσει τα όνειρα πολλών αθλητών και θα αναδείξει διεθνώς την πόλη του Αιγίου.

Από την έντυπη έκδοση “ΤυποΣπορ”, ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

φωτό: sportin