Με το Δημήτρη Καλογερόπουλο η Παναγιώτα (Τούλα) Σταυροπούλου

 Ονομάζομαι Παναγιώτα (Τούλα ) Σταυροπούλου. Γεννήθηκα στην Αυστραλία, από όπου μετοικήσαμε στην Ελλάδα με την οικογένειά μου όταν ήμουν σε παιδική ηλικία και από τότε ζω μόνιμα στο Αίγιο. Είμαι Νηπιαγωγός, πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Αθηνών, με πτυχίο εξομοίωσης από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Πατρών, Πτυχίο διετούς μετεκπαίδευσης στις Επιστήμες της Αγωγής από το Διδασκαλείο Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πιστοποιητικό ετήσιας επιμόρφωσης στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Είμαι διορισμένη στο δημόσιο τομέα περίπου 27 χρόνια, από τα οποία τα 20 έχω υπηρετήσει και ως Προϊσταμένη σε διάφορα νηπιαγωγεία. Τα τελευταία 9 χρόνια εργάζομαι στις Καμάρες και είμαι Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Καμαρών και του Νηπιαγωγείου Ζήριας, το οποίο λειτουργεί ως παράρτημα του σχολείου μας.

Πριν διοριστώ εργαζόμουν για αρκετά χρόνια σε μεγάλο φροντιστήριο Αγγλικών του Αιγίου, καθώς ήμουν κάτοχος του πτυχίου Αγγλικών Proficiency.

Αγαπώ πολύ τα παιδιά, τη τέχνη, τη φύση και φυσικά τον τόπο μου. Αποφάσισα να συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Δημήτριου Καλογερόπουλου, γιατί πιστεύω ότι, με την εμπειρία του και τις ικανότητές του, μπορούμε να συνεργαστούμε για να φέρουμε στον τόπο μας τις αλλαγές που χρειάζονται για ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας.