Με το δεξίτο ΣΕΡΙΦΑΤΟ στην 1η αγωνιστική της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του Σεριφάτο Αιγιάλειας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής χάντμπολ.Οι Αιγιώτες πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο Γ.Σ Άργους και αυτό το δείχνει και το τελικό σκορ της αναμέτρησης 36-14.

 serifato-panionios 151114
Οι παίκτες του Πανιωνίου προσπάθησαν να βγάλουν ξαφνικές αντεπιθέσεις αλλά δεν κατάφεραν να σπάσουν το γίγαντα Σεριφάτο. Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα το παιχνίδι είχε κριθεί βρίσκοντας το Σεριφάτο να προηγείται με μεγάλη διαφορά,έτσι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 18-5.
 Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Τ. Καρακίτσου συνέχισαν την καλή τους εμφάνιση και έδειξαν την σωστή  δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους να αντιδράσουν.Χαρακτηριστικό άλλωστε είναι και το τελευταίο δεκάλεπτο όπου ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πετύχει κανένα πόντο. ‘Ετσι δίκαια το Σεριφάτο πήρε την νίκη στην πρώτη αγωνιστική με 36-14.
Στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου βρέθηκαν αρκετοί Αιγιώτες φίλαθλοι , που έδωσαν πνοή και χρώμα στην κερκίδα.
 Μετά τη λήξη του αγώνα ο αρχηγός του Σεριφάτο Άγγελος Γιούπης δήλωσε : ”Καταρχήν να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στηρίζει αυτή την καινούρια προσπάθεια που κάνουμε .Είναι αξιέπαινο που υπάρχουν πολλοί αθλητές που έπαιζαν ήδη χάντμπολ εδώ στο Αίγιο και συνεχίζουμε αυτή την παράδοση ώστε να μην χαθεί από τον τόπο μας. Όσον αφορά τον αγώνα , ήταν ένα παιχνίδι αγχωτικό, φαντάζομαι όμως ότι οι ομάδες που θα είναι φέτος στην κατηγορία δεν θα είναι δύσκολες.Έχουμε παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία και όσο να ‘ναι υπάρχει η εμπειρία .Δουλεύουμε συνέχεια , πρέπει να βρούμε τα πατήματα μας , έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης και ευελπιστούμε ότι αγώνα με αγώνα θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.Ο στόχος μας φέτος είναι να βγούμε πρωταθλητές και να πάμε στους αγώνες μπαράζ. ”
 Επίσης ο πρόεδρος του Σεριφάτο Αιγιάλειας Κώστας Παπασταύρου  δήλωσε : ”Καταρχήν θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά .Ήταν ο πρώτος μας αγώνας σήμερα, παίξαμε με πολύ πάθος και ζήλο και θα συνεχιστεί μια ιστορία.Έχουμε βάλει στόχο με τα παιδιά να φτάσουμε μέχρι το τέλος.Καλό είναι να κάνουμε όνειρα, δεν στοιχίζουν τίποτα , αλλά καμιά φορά βγαίνουν πραγματικότητα.Επιθυμία μας είναι να παίζουμε και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας .Το Σεριφάτο είναι ας πούμε μια νέα ομάδα αλλά τα παιδιά δίνουν πάντα.Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η Α2 και μετά η Α1.”
  Ο παίκτης του Πανιωνίου Άργους δήλωσε για τον αγώνα :  ”Σήμερα ήταν  ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, πρώτο με λίγες προπονήσεις και ελάχιστους παίκτες.Παίξαμε κάτω του μετρίου, περίμενα πολλά περισσότερα αλλά χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμα. Το Σεριφάτο ήταν μια πολύ καλή ομάδα, δεν τη περιμέναμε τόσο δυνατή και οργανωμένη, μας εξέπληξε!Τους εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και θα τα πούμε στον δεύτερο γύρο. ”
 Για το Σεριφάτο αγωνίστηκαν οι :Γιούπης 2 , Δημητρουλόπουλος 5 , Παπαδόπουλος 1 , Γιαννόπουλος 1, Θεοδωρόπουλος 7, Γκιώνης 2 , Διαμαντόπουλος, Πολυδώρου 2 , Μήλας 10, Αλεξόπουλος 4, Ζάτσε 1, Βύρλος Δ. , Βύρλος Ε. , Κολοκυθάς , Δημόπουλος .
Τα δεκάλεπτα του αγώνα  : 4-0 , 10-4 , 18-5 / 26-8 , 29-14 , 36-14