Με τις θερινές κατασκηνώσεις ολοκληρώθηκε η προσκοπική χρονιά

Toυ 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αιγίου

Τα Λυκόπουλα (Δημοτικού) ταξίδεψαν στον μύθο των Ντάλτον και της περιπέτειας, στον πευκόφυτο και δροσερό Δημοτικό χώρο στα Χρυσάμπελα Αιγείρας. Για την σημαντική βοήθειά του στην συμβολή της δράσης μας, ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αμπελοκήπων κ. Μουστερή Κωνσταντίνο καθώς και τον Δήμο Αιγιαλείας για την παραχώρηση του χώρου.

Οι Ναυτοπρόσκοποι (Γυμνασίου) πήραν το πλοίο της γραμμής και κατασκήνωσαν στην Κεφαλονιά, όπου έστησαν τις κατασκευές τους, διασκέδασαν αλλά και περιηγήθηκαν στις ομορφιές του νησιού του Ιονίου. Για την συμβολή τους στην διεξαγωγή της δράσης ευχαριστούμε θερμά τις εκπροσώπους των Προσκόπων Κεφαλληνίας, κυρίες Κρεμμύδα Ισμήνη και Βαλιανάτου Μαρία.

Οι Ανιχνευτές (Λυκείου) ταξίδεψαν στην Κεφαλονιά ως υποστηρικτικά στελέχη της κατασκήνωσης και θα ολοκληρώσουν τις δράσεις τους, τέλος Αυγούστου, στο Προσκοπικό Κέντρο Μεσορουγίου Ακράτας. Τέλος, οι δραστηριότητές μας για τη νέα προσκοπική χρονιά θα αρχίσουν και πάλι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 με εγγραφές και ανανεωμένο προσκοπικό πρόγραμμα. Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Με Προσκοπικούς Χαιρετισμούς
Ο Αρχηγός Συστήματος – Οι Βαθμοφόροι – Η Πρόεδρος Ε.Κ.Σ. (Γονέων)