Με μια λιτή εκδήλωση ξεκίνησε το νέο κύκλο των εμφανίσεών του ο Χορευτικός Όμιλος Καμαρών

Το προαύλιο του δημοτικού σχολείου Καμαρών, το οποίο είχε διαμορφωθεί κατάλληλα με σκηνικά, πανιά, γλάστρες και λουλούδια, από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και του συλλόγου, υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους χορευτές στα πλαίσια της παράστασης «αυτό το καλοκαίρι», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Ιουλίου, με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων χορού. Όλα τα τμήματα του Χορευτικού Ομίλου (νηπίων, παιδικά, εφηβικά και τρία τμήματα ενηλίκων) παρουσίασαν χορούς και τραγούδια από την Πελοπόννησο, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Δυτική Μακεδονία, το Β.Α. Αιγαίο, τις Κυκλάδες, τη Θράκη και την Ανατολική Ρωμυλία σε ένα σφιχτό πρόγραμμα, με συνεχόμενη ροή που κράτησε όλους τους παρευρισκόμενους ως το τέλος. Την εκδήλωση παρακολούθησαν γονείς παιδιών, μέλη και φίλοι του Χορευτικού Ομίλου από τις δημοτικές ενότητες Ερινεού, Συμπολιτείας και Αιγίου, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων ((ΕΚΑΜΕ/ΑμΕΑ Αιγίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Σαλμενίκου, Πολιτιστικός Σύλλογος «Αχαϊκή Συμπολιτεία», Προοδευτικός Σύλλογος «Απόλλων»), η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καμαρών Σ. Καραθανασοπούλου-Τασινού, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Μπούρδος Δημήτρης και Βαρδάκης Στράτος και ο τοπικός σύμβουλος Περλέγκας Παναγιώτης.

xo_kamaron_1010422

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου δύο τμήματα ενηλίκων θα παρουσιάσουν χορούς από Πελοπόννησο, Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία στο Βερίνο, προσκεκλημένοι σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Βερίνου. Παράλληλα, συνεχίζεται η προετοιμασία για τη συμμετοχή του συλλόγου στο 1ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών χορευτικών ομίλων της Αιγιάλειας που διοργανώνει η ΔΗΚΕΠΑ, με τη συνεργασία των συμμετεχόντων συλλόγων, όπου στις 25 Ιουλίου θα χορέψει ένα μικτό τμήμα παιδιών και εφήβων ενώ στις 26 και 27 Ιουλίου θα χορέψουν τμήματα ενηλίκων.

Παράλληλα, το Δ.Σ. εξετάζει και άλλες προτάσεις για συμμετοχές σε συναντήσεις χορευτικών συγκροτημάτων και φεστιβάλ τόσο στην Αχαΐα όσο και σε άλλες περιοχές.