Με μεγάλη προσέλευση κόσμου η κοπή πίτας του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου.

Οι σεβάσμιοι πατέρες Δαμιανός Σταυρίδης και Δημήτριος Κουτρουλής ευλόγησαν την πίτα. Παρόντες ήσαν πολλοί γονείς, φίλοι, εθελοντές και συμπαραστάτες του Κέντρου.

Δια στόματος Προέδρου κ.Θεόδωρου Στεφανίδη το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. ευχαρίστησε την οικογένεια Καρακάση για την προσφορά της πίτας και όλους τους συμπολίτες για τη στήριξή τους μέσα στο προηγούμενο έτος.

Το φλουρί έτυχε ο κος. Παναγιώτης Αποστολίδης και τα δώρα του ήταν δύο χειροποίητα αντιπροσωπευτικά έργα των εκπαιδευομένων από τα εργαστήρια του Κέντρου.

Την ίδια μέρα πριν από ένα χρόνο η ευχή ήταν να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για την επέκταση του Κέντρου και τη δημιουργία της πρώτης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Η ευχή υλοποιήθηκε και φέτος όλοι εύχονται να αρχίσουν οι εργασίες για την κατασκευή των κτιρίων.

Η παρουσία όλων έδωσε στους ανθρώπους του Κέντρου ελπίδα για υλοποίηση αυτών των μεγαλύτερων στόχων.

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε και η Γενική Συνέλευση με θέμα την Τροποποίηση του Καταστατικού του Ε.Κ.Α.ΜΕ. όπου ψηφίστηκαν ομόφωνα οι αλλαγές.

Θερμές ευχαριστίες και ευχές προς όλους όσοι κατάφεραν να βρεθούν στο πλευρό του Ε.Κ.Α.ΜΕ. για άλλη μια φορά.