Με κάθε επισημότητα η γιορτή του Αγίου Πνεύματος από τον Εμπορικό – Εισαγωγικό Σύλλoγο Αιγιαλείας

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος, η γιορτή του Αγίου πνεύματος, όπου εκατοντάδες πιστών από την Αιγιάλεια συνέρρευσαν στο κάλεσμα του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, στην ετήσια γιορτή του, στην  Αγία Τριάδα, για να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία όπου   χοροστάτησε ο   Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Βενιανάκης πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως, συλλειτουργούντος του προϊστάμενου του Μητροπολιτικού Ναού Φανερωμένης Αιγίου π. Αθανάσιου Λιακόπουλου.

Δήλωση προέδρου:

Εύχομαι το Άγιο πνεύμα να μας προστατεύει, να μας ελεεί και  να μας φωτίζει. Σήμερα γιορτή του Εμπορικού θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους δεκάδες συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, για τα ενθαρρυντικά τους λόγια για τα δυόμιση χρόνια της θητείας μας και  την αναγνώριση των αγώνων μας μέσα από τις εκατοντάδες ευχές τους, που επιβεβαιώνουν για ακόμα μια φορά πως οι αγώνες ανταμείβονται και αναγνωρίζονται από τους πιο αυστηρούς κριτές, τον κόσμο.

Δεν χωράνε λόγια για τις εγκάρδιες ευχές και την τόση αγάπη που εισπράξαμε από την σημερινή ημέρα.

Εύχομαι και παρακαλώ το άγιο πνεύμα να μας δώσει δύναμη να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη συγκυρία που περνάει το εμπόριο και η επιχειρηματικότητα και  δεσμεύομαι σήμερα ως  πρόεδρος του Εμπορικού, πως  θα συνεχίσω  να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή αναζητώντας λύσεις,  πιέζοντας για τα σοβαρά προβλήματα των εμπόρων και των συμπολιτών μου, απ’ όποια θέση και αν βρίσκομαι.

Παρέστησαν οι πρώην πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου  Αιγιαλείας, Μάρθα Σκούντζου,  Σωτήρης Μαμάσης και Σπύρος Σπυρόπουλος οικονομικός επόπτης της Ο.Ε.ΕΣΠ, ο βουλευτής Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής, ο πρώην βουλευτής Θεόφιλος Βασιλείου,  ο α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και Πρόεδρος της ΠΑΕΚ Αρίστος Τηλιγάδας, ο επιμελητηριακός σύμβουλος   Κώστας Δεληγιάννης,    η επικεφαλής του συνδυασμού “Ποιοτική Αιγιάλεια” Βασιλική Ψυχράμη, η δημοτική σύμβουλος Γιώτα Γκρεμού, ο  Πρόεδρος της  Τοπικής Κοινότητας Αιγίου Γιώργος Γκιώνης, ο τοπικός σύμβουλος Σωκράτης Μαυρίδης,  η Αντιπρόεδρος υπεύθυνη γυναικών και παραγωγικών τάξεων στην τοπική της Νέας Δημοκρατίας και  μέλος του Εμπορικού Συλλόγου 

κα. Ελισσάβετ  Πίκουλα Μπομποτσιάρη,   ο Γραμματέας της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μετζελόπουλος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Σταύρος Λυριτζής, ο Πρόεδρος  του Συλλόγου Αλυκής Νίκος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του συλλόγου Νέο Σαλμενίκο Θανάσης  Μπαλτουμάς.

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους και βοήθησαν στην προετοιμασία της τη γιορτής των εμπόρων.

Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν στην εκδήλωση.

Τον διευθυντή της ΠΕΣ  κ. Μίλτο Σταυρόπουλο, το Αρτοποιείο catering  Δημήτρη Μπομποτσιάρη και την Ελισσάβετ Μπομποτσιάρη, τα Αρτοποιεία Αντρέα Παπαϊωάννου, Αρίστου Τηλιγάδα, Ηλία Κατσούρα και Μένιου Κουτρόπουλου και  τους Εμπόρους Αντρέα Μπονέλη, Σπύρο Σπυρόπουλο και Πάνο Γεωργακόπουλο που είναι δίπλα μας.