Με ικανοποιητικούς ρυθμούς το έργο του κεντρικού συλλεκτήριου αποχετευτικού αγωγού στην παραλιακή Αιγιάλεια

Η πορεία του έργου του κεντρικού συλλεκτήριου αγωγού του υπό κατασκευήν αποχετευτικού στους παραλιακούς οικισμούς της Αιγιάλειας, ήταν το κύριο θέμα συζήτησης που διεξήχθη στο γραφείο του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλου, με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων κ. Γιάννη Λύτρα.

Η κουβέντα περιεστράφη τόσο στην ικανοποιητική πορεία του έργου που έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο ποσοστό αλλά και σε διάφορα προβλήματα με τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται σε ορισμένα σημεία, όπου έχουν προκύψει ζητήματα αρμοδιότητας της Εφορίας Αρχαιοτήτων. Παράλληλα, έγινε συζήτηση και για το επόμενο έργο του αποχετευτικού δικτύου, αυτό των εσωτερικών δικτύων, με την Περιφέρεια και τον Δήμο να εκφράζουν καθείς από την πλευρά του, την καλή συνεργασία μεταξύ των τεχνικών υπηρεσιών που αποδίδουν καρπούς.

Μεταξύ άλλων, στη συνάντηση ήταν παρόντες οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων κ. Δημήτρης Φιλιππάτος και Ανάπτυξης-Πολεοδομίας κ. Βασίλης Γ.Χριστόπουλος, ο διευθυντής της ΔΕΥΑ Αιγίου κ. Παναγιώτης Παναγόπουλος, ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Ανδρέας Τσιγκρής, όπως και υπηρεσιακοί παράγοντες και συνεργάτες του αντιπεριφερειάρχη.

filodimos.gr