Με επιτυχία οι αγώνες μπάσκετ 3Χ3 στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων

Δήμαρχος Αιγιαλείας: «Τέτοιου είδους διοργανώσεις μας ωθούν να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη του Αθλητισμού στην περιοχή»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Αίγιο οι αγώνες μπάσκετ «3Χ3», που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία GNC σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Αιγιαλείας το τριήμερο 25-27 Αυγούστου.

Η πλατεία Υψηλών Αλωνίων, όπου είχαν στηθεί τα δύο γήπεδα μπάσκετ, κατακλύστηκε από εκατοντάδες φίλους του αθλήματος που θαύμασαν τις συμμετέχουσες ομάδες, οι οποίες επί τρεις ημέρες ανέδειξαν τη σπουδαιότητα του Αθλητισμού σε όλες τις ηλικίες.

Παρών στο τουρνουά και ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες θα αποτελούν στο μέλλον θεσμό στο αθλητικό γίγνεσθαι της περιοχής.

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας σε σχετική του δήλωση επισήμανε τα εξής:

«Άλλη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι Αγώνες Μπάσκετ «3Χ3» χάρισαν σε όλους μας όμορφες στιγμές, γεγονός που μας ωθεί να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για τόνωση στα θέματα του Αθλητισμού και για ανάληψη νέων διοργανώσεων. Αποδίδω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, ανεξαρτήτως ηλικίας, καθώς επίσης στους διοργανωτές αλλά και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την άψογη συνεργασία μας».