Με επιτυχία η κοπή πίτας της ΙΛΕΑ

Ανέκαθεν οι εκδηλώσεις κοπής πίτας της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Αιγιαλείας (Ι.Λ.Ε.Α.) “στέφονται” με επιτυχία, με τη συμμετοχή φίλων και μελών να ανταποκρίνονται θερμά όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι και φέτος, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, στις 6 το απόγευμα, η Ι.Λ.Ε.Α. έκοψε την πίτα της, στο εστιατόριο “VOSTIZZA”  στα Ψηλαλώνια Αιγίου και η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά. Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Λιακόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Φίλιας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρία Γιδά, η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Ιατροπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Μπούνιας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιάλειας κ. Σταύρος Καραδημητρόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι και φυσικά τα μέλη της ΙΛΕΑ.

Η Πρόεδρος της ΙΛΕΑ κ. Βάνα Μπεντεβή ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, ενώ ο κ. Φίλιας επεσήμανε το πόσο “τυχερός” νιώθει που όλα αυτά τα χρόνια συνεργάστηκε με την κ. Μπεντεβή και εξήρε το έργο της ίδιας και της ΙΛΕΑ.

Η κ. Μαρία Γιδά συνεχάρη το έργο του διοικητικού συμβουλίου και τόνισε ότι ο Δήμος Αιγιάλειας στέκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται αρωγός στην Ι.Λ.Ε.Α.

Υπήρχε λαχειοφόρος με πλούσια δώρα, ενώ η βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική, με τους παρευρισκόμενους να διασκεδάζουν και να χαίρονται.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ