Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αιγίου

Το Σάββατο 25 Μαΐου στην αίθουσα “Ευτέρπη” της Φιλαρμονικής Αιγίου πραγματοποιήθηκε το 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ της “Χορωδίας Αιγίου 1933”.

Οι χορωδίες που συμμετείχαν στο 20οχορωδιακό Φεστιβάλ Αιγίου ήταν: Χορωδία Ωδείου Ναούσης, Χορωδία Αρμονία Καλαμάτας, Χορωδία Πανεπιστημίου Πατρών, Χορωδία Αιγίου 1933.     Όλες οι Χορωδίες τραγούδησαν άψογα το ρεπερτόριο τους και εισέπραξαν παρατεταμένα και ηχηρά χειροκροτήματα από το ακροατήριο στο κατάμεστο θέατρο της φιλαρμονικής Αιγίου, με όρθιους θεατές ακόμα και στο φουαγιέ του θεάτρου.

Δικαίωση απόλυτη του κόσμου προς τη χορωδία Αιγίου 1933 για το πολιτιστικό της έργο.  Σε όλο αυτό τον κόσμο, καθώς και στους χορηγούς, η Χορωδία Αιγίου απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες.

Την έναρξη του Φεστιβάλ έκανε ο Μαέστρος της Χορωδίας Αιγίου κ. Λεωνίδας

Χαραλαμπόπουλος, καλωσορίζοντας τις φιλοξενούμενες χορωδίες και ευχήθηκε σε όλους τους συντελεστές καλή επιτυχία.

Σε κάθε ερμηνεία χορωδιακού έργου από τις Χορωδίες το κοινό επιβράβευε  τους χορωδούς με χειροκροτήματα και μπράβο. Από τη Χορωδία Αιγίου για άλλη μία φορά  οι εξαιρετικές σολίστ της χορωδίας Αιγίου, Μαρία Πεττεμερίδου, Αγγέλα Αντωνιάδη, συνεργαζόμενες τέλεια με το χορωδιακό σύνολο έκλεψαν τις εντυπώσεις του κόσμου. Η συνοδεία στο πιάνο της  πιανίστας  Χριστίνας Αποστολοπούλου  ήταν άψογη.

Έτσι αφήνοντας μία   μελωδική γεύση,  έκλεισε το επί 20 χρόνια συνεχιζόμενο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αιγίου, που έχει γίνει θεσμός για την πόλη μας, με την ευχή να πραγματοποιηθεί και το 21οτου χρόνου.

Επακολούθησε δείπνο  στο κέντρο Marittimoστην ΄Ακολη  Αιγίου για όλες τις Χορωδίες όπου γλέντησαν και διασκέδασαν.