Με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση “Πρόγευση Οίνων Εσοδείας 2022” στο Παναγιωτοπουλέικο

Το εγχείρημα του “Δικτύου Ποιότητας Οινοξένεια”  να παρουσιάσει  τη δεύτερη μέρα του Νέου Έτους στο ευρύ κοινό, τους φρέσκους οίνους των βουνοπλαγιών της Αιγιαλείας  διαμέσου της εκδήλωσης «ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΟΙΝΩΝ  ΕΣΟΔΕΙΑΣ 2022» , στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εορτασμών του Δήμου Αιγιαλείας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Οι  πολυπληθείς φίλοι του Δικτύου εντυπωσιάστηκαν τόσο απ’ τις γεύσεις και τ’ αρώματα των τοπικών οίνων, όσο και απ’ την ανυπέρβλητη ομορφιά του Αρχοντικού Παναγιωτόπουλου  στο Αίγιο, το οποίο και φιλοξένησε την μικρή αυτή έκθεση Οίνων.

Οι οινόφιλοι  εμπλούτισαν τις γνώσεις τους  πάνω στο κρασί, το ζωντανό αυτό και διαρκώς εξελίξιμο προϊόν, γευόμενοι τις εξαίρετης ποιότητας ποικιλίες των Οινοποιείων μας, αλλά και παρακολουθώντας δυο πολύ ζωντανά κι εμπεριστατωμένα σεμινάρια κατά την οκτάωρη σε διάρκεια εκδήλωση!

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων, δέκα τυχεροί φίλοι του Δικτύου Ποιότητας Οινοξένεια , ύστερα  από κλήρωση, απέκτησαν ισάριθμες φιάλες Magnum κρασιών από τα συμμετέχοντα Οινοποιεία .

Τίμησαν δε την εκδήλωση , με την παρουσία τους, σημαντικές προσωπικότητες του Οίνου και της Γαστρονομίας, όπως οι κυρίες Κατερίνα Δρόσου, Νίκη Μηταρέα, Κική Τριανταφύλλη και η CHEF  Κωνσταντίνα  Βούλγαρη Κοντεσοπούλου .