«Μελανόλευκος» και ο Β. Γαβριηλίδης

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Γαβριηλίδη. Ο 25χρονος (γεν. 20/10/1992) αμυντικός χαφ βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου μας, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας δύο ετών.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από την Καβάλα κατά την περασμένη σεζόν είχε 11 συμμετοχές στη Football League με τον Πανθρακικό και όταν αποχώρησε η ομάδα της Κομοτηνής από το πρωτάθλημα, συνέχισε στον Πανσερραϊκό όπου αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ζάκυνθο με την οποία αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική, έπαιξε για έξι μήνες στον Ορφέα Ελευθερούπολης, ένα χρόνο στην Καβάλα (την περίοδο 2014-15 με 24 συμμετοχές), ενώ το καλοκαίρι του 2015 πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό και αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια στη Super League (στα δύο βασικός).

Αμέσως μετά την υπογραφή τού συμβολαίου του ο «μελανόλευκος» (πλέον) ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον ιστορικό Παναιγιάλειο. Ελπίζω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και υπόσχομαι από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση».