«Μελανόλευκη» επίσκεψη στο 10ο Νηπιαγωγείο Αιγίου!

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν για ακόμα μια φορά σήμερα οι ποδοσφαιριστές τού Παναιγιαλείου, αντιπροσωπεία των οποίων επισκέφθηκε το πρωί το 10ο Νηπιαγωγείο Αιγίου, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης των μικρών μαθητών!

Η «μελανόλευκη» αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό Χρήστο Σωτηρόπουλο, τον βοηθό προπονητή Σωτήρη Βίνο και τον εκπρόσωπο Τύπου Μιχάλη Μπέσκο, βρέθηκαν λίγο μετά τις 10π.μ. στο συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο, εκεί όπου τους περίμεναν 16 παιδάκια και η εκπαιδευτικός τού 2ου τμήματος Αθανασία Κατσούρα.

Οι ποδοσφαιριστές μας πέρασαν σχεδόν μισή ώρα με τους μικρούς φίλους τους, στους οποίους έδωσαν διάφορες χρήσιμες συμβουλές, ενώ απάντησαν και στις ερωτήσεις που είχαν ετοιμάσει για αυτούς και οι οποίες αφορούσαν στη ζωή και την καριέρα τους.

Μάλιστα, ο Στέλιος Κρητικός, σε μια προσπάθειά του για την καλύτερη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών, αφού πρώτα εξέφρασε την χαρά του για τη σημερινή γνωριμία, ερωτηθείς για το πότε ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, είπε χαρακτηριστικά: «Προπονούμαστε πολύ σκληρά, προπονούμαστε από τότε που ήμασταν στην ηλικία σας. Είναι κάτι που κάνουμε γιατί το αγαπάμε. Αγαπάμε και απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο. Κάναμε το χόμπι επάγγελμά μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, διότι νιώθουμε ευλογημένοι».
Αξίζει να σημειωθεί πως το «παρών» έδωσε και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάριος Βαλαβάνης, ο οποίος με την τρομπέτα του έδωσε άλλο «χρώμα» (μα και… ήχο!) στη σημερινή επίσκεψη στο συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο, με την ιαχή «Παναιγιάλειος» να δονεί τη σχολική αίθουσα!

Τέλος, οι «μικροί» μας φίλοι ευχήθηκαν στους παίκτες «καλή επιτυχία» για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κισσαμικό, ενώ ο γενικός αρχηγός δώρισε μία φανέλα τής ομάδας υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές, η οποία, όπως δεσμεύτηκε η κ. Κατσούρα, θα κοσμεί στο εξής την αίθουσα του 10ου Νηπιαγωγείου Αιγίου.