Μαυρίδης, Σπυρόπουλος , Χριστοδουλόπουλος: “Το Δ.Σ. του Συλλόγου προσπαθεί να βρει τρόπους για να παραμείνει στις καρέκλες του”

Τόσα σοβαρά θέματα απασχολούν τον εμπορικό κόσμο, και όμως το Δ.Σ. του Συλλόγου, προσπαθεί να βρει τρόπους για να παραμείνει στις καρέκλες του” τονίζουν σε επιστολή τους τα μέλη του Δ.Σ.  Μαυρίδης Σωκράτης Αντιπρόεδρος,, Σπυρόπουλος Σπυρίδων και Χριστοδουλόπουλος Φάνης και αναφέρουν: 

-“Κύριοι του Δ.Σ.,

spiropoulos-mauridisΌλους, μας καίνε το ασφαλιστικό, το ωράριο, η λαϊκή αγορά και άλλα. Είμαστε ” με το ένα πόδι στον τάφο “, χανόμαστε.

 Δεν επιτρέπεται συνέχεια να απολογούμαστε στα ανώτερα συνδικαλιστικά xristodoulopόργανα των εμπόρων, την ΟΕΣΠελοποννήσου, και την ΕΣΕΕ για τις παραλείψεις, τις αντικαταστατικές ενέργειές σας, το διασυρμό του Συλλόγου στο Πανελλήνιο.

Μονοπωλείται αρνητικά με τις πράξεις σας τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.  Έχετε τεράστια ευθύνη.

Έχετε καταφέρει να προκαλείται διαρκώς με τις ενέργειές σας. Δηλαδή,
Α) Να κάνετε Γενική Συνέλευση, μετά την παραίτηση δύο μελών της ελεγκτικής Επιτροπής και να μην προκηρύσσεται εκλογές σύμφωνα με το καταστατικό,
Β) Να απευθύνεστε στην ΕΣΕΕ  αποκομίζοντας γνωμάτευση με πιθανό παραπλανητικό ερώτημα και να καθοδηγείται τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης,
Γ) Να διεξάγεται Γενική Συνέλευση, με έντονη την απαξίωση από την απουσία των εμπόρων μελών, και να συμπεραίνεται ότι οι έμποροι αποδέχονται τις τακτικές της οπισθοδρόμησης και της αδιαφάνειας που ακολουθείτε,
Δ) Να διεξάγεται τακτικό Δ.Σ., και να το ολοκληρώνεται σε πέντε μόλις λεπτά, πριν ακόμα φτάσει η ώρα έναρξής του σύμφωνα με την πρόσκλησή σας και με την απουσία μας, ενώ η απόφασή σας αμέσως καταγγέλλεται από το σύλλογο ιδιωτικών υπαλλήλων ως παράνομη.(την αλλάζετε σύμφωνα με το Νόμο έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις).
Ε) Να μην διεξάγεται έκτακτο Δ.Σ., μετά από αίτηση τριών μελών του Δ.Σ., όπως το καταστατικό ορίζει,
ΣΤ) Να αποδέχεται σιωπηρά την πρωτοφανή ανάκληση παραίτησης μέλους της ελεγκτικής Επιτροπής, και να μην το εγκαλείται, ούτε να προχωρείτε σε εκλογές σύμφωνα με το καταστατικό.
Και όλα αυτά σε μόλις είκοσι ημέρες !

Κύριοι του Δ.Σ.

 Τί άλλο μας ετοιμάζεται;

  Τη λύση την γνωρίζεται.

 Εφαρμόστε το Νόμο και το Καταστατικό.

ΕΛΕΟΣ !!! Φτάνει πιά ο διασυρμός !!!”