Μαζί έκοψαν πίτα στην αίθουσα «Απόλλων» στις Άνω Καμάρες

Μαζί έκοψαν πίτα για τη νέα χρονιά ο Χορευτικός Όμιλος Καμαρών «Οι Αρχαίες Ρύπες», ο Προοδευτικός Σύλλογος Καμαρών «Απόλλων» και ο Αθλητικός Σύλλογος «Αχιλλέας» Καμαρών, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στην αίθουσα «Απόλλων» στις Άνω Καμάρες, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας των τριών σωματείων, που δραστηριοποιούνται εδώ και δεκαετίες στο χωριό των Καμαρών.

Για την πίτα έψαλλε ο ιερέας του Ι. Ν. Υπαπαντή του Κυρίου, Αιδεσιμότατος Στέφανος Μπαμπίλης, ενώ οι πρόεδροι των συλλόγων αναφέρθηκαν στο έργο των σωματείων τη χρονιά που πέρασε. Ακολούθησαν βραβεύσεις από τον Αθλητικό Σύλλογο «Αχιλλέα» Καμαρών των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ομάδας κ. Σπύρου Αντζουλά και κ. Γεωργίου Δρακόπουλου για την προσφορά τους στο σύλλογο, καθώς και του κ. Γεωργίου Φραγκονικολόπουλου για το έργο του για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Δημήτριος Καλογερόπουλος, η εκπρόσωπος της υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χριστίνας Αλεξοπούλου κ. Θεώνη Σταθοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ανδρέας Φίλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος,  ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας ζωής & Εποπτείας ορθής λειτουργίας επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος – Διαχείρισης αδέσποτων ζώων κ. Γεώργιος Φραγκονικολόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ανδρέας Νιγιάννης και κ. Χρήστος Τσερεντζούλιας, ο πρόεδρος της Τ.Κ Καμαρών Παναγιώτης Ρογκάλας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γεώργιος Μπέσκος, καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων της περιοχής.