Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου

Διά μέσου του Δικηγόρου Αλέξη Κούγια, η σύζυγος του αείμνηστου εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων. Από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ανακοινώθηκαν τα εξής:

-“Σήμερα, δικηγόρος του δικηγορικού μας γραφείου συνόδευσε τη σύζυγο του αείμνηστου Παναγιώτη Μαυρίκου στο Τμήμα Ασφαλείας της κατοικίας της, όπου κατατέθηκε από εκείνη αναφορά εις βάρος αγνώστων δραστών για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

Στη μηνυτήρια αναφορά ορίζονται ως τεχνικοί μας σύμβουλοι ο Νικόλαος Διαμαντής, υποστράτηγος πυροσβεστικού σώματος, ειδικός σε θέματα διερεύνησης εμπρησμών, και ο Γεώργιος Ραυτογιάννης, βαλλιστικός – εξεταστής ιχνών εργαλείων.

Ο λόγος που υπεβλήθη η ως άνω μηνυτήρια αναφορά είναι ότι η οικογένεια του εκλιπόντος, με αυτόν τον τρόπο και με τους τεχνικούς της συμβούλους, επιθυμεί να βοηθήσει τους διορισθέντες από την ελληνική αστυνομία πραγματογνώμονες, ώστε να διεκπεραιωθεί ταχύτατα η πραγματογνωμοσύνη και σε συνδυασμό με τις ειδικές γνώσεις τους να εκδοθεί ένα πλήρες και αναμφισβήτητο πόρισμα.

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας”