«Μάλλια – κουβάρια» και πάλι στον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιάλειας

“Κατάρα”, θα τολμούσαμε να πούμε, φαίνεται να έχει πέσει στον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιάλειας, αφού “τρικυμία” επικρατεί στα διοικητικά του. Εκεί που όλοι πίστευαν ότι το συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο θα μπορούσε να καταφέρει πολλά και όλα έδειχναν ότι υπάρχει συνοχή και συννενόηση, τα πάντα άλλαξαν και ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας φαίνεται να ζει το ίδιο σκηνικό διάλυσης για άλλη μια φορά.

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο φημολογείται ότι ίσως τεθεί θέμα αντικατάστασης του προέδρου, ενώ ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Λάμπης Παπαδόπουλος, το πρωί της Τρίτης προέβη σε νόμιμες ενέργες και εξέδωσε ανοιχτή επιστολή στα τοπικά ΜΜΕ όπου αναφέρει:

– “Σας διαβεβαιώνω ότι  τόσο από την θεσμική μου ιδιότητα ως Πρόεδρος του Συλλόγου, όσο  και ατομικά, προβαίνω  άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια, για την προστασία, τόσο το θεσμού όσο και εμού προσωπικά, από την κακόβουλη και ανήθικη προσπάθεια υπονόμευσής μου, με όλες τις ιδιότητές μου. Ας το γνωρίζουν όμως, ότι δεν έχω άλλη μορφή άμυνας, κατά της λασπολογίας και του ανήθικου πολέμου, πέραν του νόμου και του καταστατικού”.

Αναμένεται λοιπόν, να δούμε εάν τελικά απόψε θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση και σε ποιο κλίμα, ενώ δυστυχώς για άλλη μια φορά το “γυαλί έσπασε” και απ΄ ό,τι δείχνουν τα πράγματα δύσκολα θα ξανακολλήσει. Ίσως, οι ψυχραιμότεροι φιλοτιμηθούν και προβούν σε συμβιβαστικές λύσεις για το καλό του συλλόγου και των εμπόρων.

Και όλα αυτή τη στιγμή που η αγορά του Αιγίου και της Αιγιάλειας, ζει έναν καθημερινό αγώνα επιβίωσης, με τα χιλιάδες προβλήματα να “πνίγουν” και τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας.