Μάγεψε το κοινό η Χορωδία Αιγίου στο υπαίθριο θέατρο “Αλίκη Βουγιουκλάκη” στα Βριλήσσια

ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!!!!!!

Το βράδυ της Κυριακής, 12.06.16, στο κατάμεστο υπαίθριο θέατρο, (Αλίκη Βουγιουκλάκη),του Δήμου Βριλησσίων, τέσσερες χορωδίες: η παιδική χορωδία Δήμου Βριλησσίων, η Χορωδία και μαντολινάτα Άγιου Παντελεήμονα Αχαρνών, η   Χορωδία Αιγίου 1933 και η δημοτική Χορωδία Βριλησσίων μάγεψαν το κοινό που παρακολούθησε τη χορωδιακή συνάντηση. Η χορωδία Αιγίου, με άψογες ερμηνείες του ρεπερτορίου της και στα χορωδιακά μέρη και στα σολιστικά, με σολίστ τη Μαρία Πεττεμερίδη, Αγγέλα Αντωνιάδη, Κώστα Καβαλλιεράτο, έκανε το ακροατήριο να ξεσπά σε παρατεταμένα και ηχηρά χειροκροτήματα. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφεί το φινάλε της συναυλίας με την θεϊκή ερμηνεία Casta Diva, της σολίστ Μαρίας Πεττεμερίδη από την όπερα Norma του Bellini, με το κοινό όρθιο να χειροκροτεί.

«Μας γοητεύσατε, έχετε υψηλό επίπεδο, διακρίνεται από την σκηνική σας παρουσία, την τέλεια χορωδιακή σας απόδοση και το διαλεγμένο και άριστο ρεπερτόριό σας, συγχαρητήρια γιατί δεν βρίσκω άλλα λόγια να εκφράσω τον θαυμασμό μου», είπε ο Δήμαρχος της πόλης προσφέροντας τα αναμνηστικά της χορωδιακής συνάντησης στο μαέστρο κ. Λ. Χαραλαμπόπουλο.

Στο Πιάνο συνόδευσε άψογα η Χριστίνα Αποστολοπούλου.

Στο τραπέζι που επακολούθησε σε ωραίο κέντρο των Βριλησσίων, τη Χορωδία Αιγίου υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα οι άλλες χορωδίες τόσο κατά την είσοδό της όσο και κατά την αποχώρηση της, κίνηση που προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη στην αποστολή της Αιγιώτικης Χορωδίας.