Λογοτεχνικό Βραβείο για το 1ο Γυμνάσιο Αιγίου

Νέο λογοτεχνικό βραβείο ποίησης για το 1ο Γυμνάσιο Αιγίου ανακοινώθηκε από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας αυτή τη φορά.

Στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Ποιητικό Διαγωνισμό για το σχολικό έτος 2016-2017 που έγινε στα πλαίσια εκδηλώσεων του 27ου Πνευματικού Μαΐου 2017 «Η Πολιτιστική Άνοιξη της Θεσσαλονίκης» βραβεύτηκε με το 3ο Πανελλήνιο Βραβείο η μαθήτρια της Γ’ Τάξης Γιαννάδη Μαρίνα για το ποίημά της με τίτλο «Τηλεόραση». Πρόκειται για ένα χιουμοριστικό κείμενο το οποίο σατιρίζει το συγκεκριμένο μέσο μαζικής ενημέρωσης στοχεύοντας να καταδείξει την ‘’πλύση εγκεφάλου’’ που ασκεί αυτό στους τηλεθεατές.

Αξίζουν πολλά μπράβο στη μαθήτρια για τη συμμετοχή και τη βράβευσή της. Επίσης ο Διευθυντής του σχολείου κ. Δούλος Επαμεινώνδας, η υπεύθυνη φιλόλογος του σχολείου για τους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κ. Γαλανοπούλου Μαρία αλλά και όλοι οι καθηγητές του σχολείου εύχονται στη συγκεκριμένη μαθήτρια τώρα που θα φύγει από το Γυμνάσιο για το Λύκειο να συνεχίσει στο δρόμο της δημιουργίας και των συμμετοχών, απ’ όπου πάντα έχει να λαμβάνει ηθικά και πνευματικά πρωτίστως οφέλη.