Λάμπης Παπαδόπουλος: “Ας μην βιάζεται να πανηγυρίζει η νυν Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου, καθόσον η Δικαιοσύνη δεν έχει κρίνει οριστικά και αμετάκλητα ακόμα”

-|Η εκδοθείσα απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αιγίου έκρινε νόμιμη την απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου της 30/11/2017, διότι κατά το σκεπτικό της απόφασης, αυτή λήφθηκε με την πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. Κανένα άλλο θέμα δεν έκρινε η απόφαση αυτή, ούτε επιρρίπτει οποιαδήποτε ευθύνη σε εμένα για τις δήθεν οικονομικές ατασθαλίες, που ισχυρίζεται η νυν Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου. Αντιθέτως, η απόφαση αυτή παραπέμπει στην δίκη της τακτικής διαδικασίας, η απόφαση της οποίας αναμένεται να εκδοθεί στο προσεχές μέλλον και η οποία θα κρίνει οριστικά την διαφορά μεταξύ εμού και της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου. Η ίδια απόφαση παραπέμπει στην τακτική δίκη και το θέμα του διορισμού πραγματογνώμονα.

Ας μην βιάζεται λοιπόν να πανηγυρίζει η νυν Διοίκηση του Συλλόγου εκδίδοντας σχετικά Δελτία Τύπου, καθόσον η Δικαιοσύνη δεν έχει κρίνει οριστικά και αμετάκλητα ακόμα. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στους πληρεξούσιους Δικηγόρους μου”.

Αίγιο, 20/06/2018

Χαράλαμπος Παπαδόπουλος