Κ20: «Σκαρφάλωσε» στη δεύτερη θέση!

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ (5-1) ΠΕΤΥΧΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΩΚΙΚΟΥ

Άνετη νίκη (5-1), αυτή τη φορά επί του Φωκικού, πέτυχε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο της Ροδιάς η ομάδα Νέων του Παναιγιαλείου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ Νέων.
Οι παίκτες του Αλέξη Σπυρόπουλου, όπως δείχνει και το τελικό σκορ, ήταν εμφανώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και πέτυχαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, «σκαρφαλώνοντας» στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από την Παναχαϊκή, που έχει όμως ένα παιχνίδι περισσότερο, καθώς ο Παναιγιάλειος έχει κάνει ήδη το ρεπό του.
Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Μπεκατώρος στο 10′, Κουραχάνης στο 65′, Μπήτρας στο 77′ και Παπαβερκίου στο 90′, ενώ το δεύτερο τέρμα προήλθε από αυτογκόλ στο 25′. Στο 42ο λεπτό ο Φωκικός είχε μειώσει το σκορ σε 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μπαμπούνης, Γκοτσόπουλος (40′ Γ. Χριστοδουλόπουλος), Σπανογιάννης, Κουραχάνης, Μπεκατώρος (80′ Ροδόπουλος), Οικονόμου, Στίκας, Γκούφας (65′ Κόκορης), Μπήτρας (85′ Παπαβερκίου), Μαραυγάκης (60′ Κοντογιάννης), Μαυρομάτης.