Κ20: Γνώρισε την πρώτη φετινή της ήττα…

Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΕΧΑΣΕ (3-1) ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 

Την πρώτη της φετινή ήττα γνώρισε σήμερα το μεσημέρι η ομάδα Κ20 του Παναιγιαλείου, που έχασε εκτός έδρας 3-1 από την αντίστοιχη της Καλλιθέας, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής τού πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ Νέων.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές τού Αλέξη Σπυρόπουλου προβλημάτισαν με τη σημερινή τους απόδοση, καθώς βρέθηκαν σε κακή μέρα, με αποτέλεσμα να ηττηθούν δίκαια από μια σαφώς ανώτερη ομάδα. Παρόλα αυτά, οι υπεύθυνοι του Παναιγιαλείου «φωνάζουν» για τη φάση τού 10ου λεπτού, όταν και ο διαιτητής τής αναμέτρησης ακύρωσε (λανθασμένα) κανονικότατο γκολ του Στίκα, καταλογίζοντάς του επιθετικό φάουλ… Ένα τέρμα, που εάν μετρούσε μπορεί και να άλλαζε τον ρου τού αγώνα, καθώς εκείνη την ώρα οι δύο ομάδες βρίσκονταν στο 0-0…

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με την αθηναϊκή ομάδα να προηγείται με 1-0 (με γκολ από το 20ό λεπτό), όμως η αρχή της επανάληψης βρήκε τον Παναιγιάλειο να παίρνει τα ηνία τού αγώνα και να πιέζει για την ισοφάριση. Μια πίεση, όμως, που δεν απέδωσε, καθώς στο 60ό λεπτό ήρθε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Παρόλα αυτά, οι «μελανόλευκοι» βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και μείωσαν στο 72΄, με τέρμα που σημείωσε ο νεοεισελθών Κόκορης, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, ακόμα και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Δέκα λεπτά αργότερα, όμως, ήρθε η «χαριστική βολή» για την ομάδα μας, όταν οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν φάουλ 2-3 μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε μέσα από το «μελανόλευκο» τείχος και «αναπαύτηκε» στα δίχτυα τού ανήμπορου να αντιδράσει Σκούρτη.

Τα τελευταία δέκα λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις) βρήκαν τον Παναιγιάλειο να πιέζει μήπως και καταφέρει να πετύχει δεύτερο γκολ, κάτι όμως που τελικά δεν κατέστη εφικτό…

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Σκούρτης, Χριστόπουλος (70΄ Κόκορης), Γκοτσόπουλος, Παπαδόπουλος (46΄ Σπανογιάννης), Κουραχάνης, Στίκας, Μαραυγάκης (40΄ Μαυρομάτης), Οικονόμου, Γκούφας (65΄ Μήτσος), Μπεκατώρος (80΄ Παπαβερκίου), Μπίτρας.