Κ15: «Σκόρπισε» τον Παναχαϊκό!

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΝΙΚΗ (0-7) ΜΕΣΑ ΣΤΟ «ΚΑΝΙΣΤΡΑΣ» ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΥ ΟΙ «ΜΙΚΡΟΙ» ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

 

Άνετη νίκη, όπως εξάλλου δείχνει και το τελικό σκορ (0-7), πέτυχε σήμερα το πρωί η ομάδα Κ15 του Παναιγιαλείου, που επιβλήθηκε τού Παναχαϊκού στο γήπεδο «Ανδρ. Κάνιστρας» στην Πάτρα, φτάνοντας έτσι τις τρεις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «μικροί» του Χρήστου Παρασκευόπουλου έπαιξαν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων (ακόμη και των γηπεδούχων), που παραδέχτηκαν την ανωτερότητά τους. Το α΄ ημίχρονο βρήκε τους «μελανόλευκους» να προηγούνται 0-3 με τέρματα των Ζαφειρόπουλου (12΄), Αναστασόπουλου (23΄) και Κερτεζίτη (41΄). Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Παναιγιαλείου συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να πετύχουν τέσσερα ακόμα τέρματα με τους Ζιώγκα (50΄), Καλλιμάνη (65΄) και Σπυρόπουλο (79΄, 83΄).

Στα αξιοσημείωτα το ότι ο κ Παρασκευόπουλος πραγματοποίησε στην επανάληψη και τις επτά αλλαγές που δικαιούται κάθε ομάδα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Βαγενάς, Χιούσι, Πέτσι, Ζιώγκας, Γιάννης Κουτρόπουλος, Σολωμός, Αναστασόπουλος, Τερλεπάνης, Κερτεζίτης, Καλλιμάνης, Ζαφειρόπουλος.

(Αγωνίστηκαν επίσης οι Γιώργος Κουτρόπουλος, Σπυρόπουλος, Γιαννούλιας, Παπανικολόπουλος, Χαριτάτος, Μανέτας και Τσιάπι).