Κ15 – Κ20: Είπαν… «καλά Χριστούγεννα»!

ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΥΧΩΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΩΝ) ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ «ΜΙΚΡΩΝ» ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

 

Οι λέξεις «παρέα» και «οικογένεια» χρησιμοποιούνται συχνά από τους ανθρώπους τού Παναιγιαλείου και δεν θα μπορούσαν παρά να επιβεβαιωθούν (και) τις ημέρες των Χριστουγέννων με την προσφορά δώρων και την ανταλλαγή ευχών.
Η αλήθεια είναι ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Κάποιες μικρές κινήσεις, κάποια μικρά πράγματα, τα οποία όμως είναι τόσο σημαντικά στη ζωή και στην καθημερινότητά μας.
k15_231214Σήμερα λοιπόν το μεσημέρι στο γήπεδο Τέμενης η ομάδα Κ15 του Παναιγιαλείου έκανε την τελευταία της προπόνηση, μέσα σε ευχάριστο κλίμα, λόγω φυσικά των επικείμενων εορτών. Παρόντες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πάνος Κουτρόπουλος και το μέλος της διοίκησης, υπεύθυνος για την ομάδα Κ15, Τάκης Σπυρόπουλος, που επισκέφτηκαν τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και τον γενικό αρχηγό Τάκη Βαγενά προκειμένου να τους ευχηθούν για την εορταστική περίοδο. Μάλιστα, το Δ.Σ. του συλλόγου φρόντισε ώστε να δοθούν στους αθλητές και κάποια δωράκια (κασκόλ τής «Μαύρης Θύελλας» και από μια φωτογραφία της Κ15), ενώ στον προπονητή Χρήστο Παρασκευόπουλο δώρισε ένα tablet για την ονομαστική του εορτή.

Η έκπληξη της ημέρας ήταν το δώρο που επιφύλαξαν οι «μικροί» τού Παναιγιαλείου στον προπονητή τους, ο οποίος και συγκινήθηκε από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία τους.

Στη συνέχεια ο κ. Κουτρόπουλος μαζί με τον γραμματέα τού συλλόγου Γιώργο Πιέρρο βρέθηκαν στο γήπεδο της Ροδιάς, όπου και πραγματοποιούσε την τελευταία της προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα η ομάδα Κ20. Εκεί τους υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Κατσίβελος, ο προπονητής Αλέξης Σπυρόπουλος και το σύνολο των παικτών, στους οποίους η «μελανόλευκη» διοίκηση πρόσφερε επίσης δώρα.

Ακολούθως αντήλλαξαν ευχές, με τους αθλητές να υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό, προσπαθώντας να τιμήσουν τη «μελανόλευκη» φανέλα, έστω και από αυτή την ηλικία.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου, τα προπονητικά επιτελεία και οι αθλητές των ομάδων Κ15 και Κ20 εύχονται καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σ’ όλο τον κόσμο, με την ευχή ο καθένας μας να έχει υγεία, αγάπη και ευτυχία στην προσωπική του ζωή. Ελπίδα όλων είναι το 2015 να δώσει στον κόσμο δύναμη για να ξεπεράσει όλα τα προβλήματά του.