Κώστας Σπηλιόπουλος: “Οι πολίτες της Αιγιάλειας παρακολουθούν έκπληκτοι τις μεθοδεύσεις του κ. Καλογερόπουλου, για να αποπέμψει την πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ”

Οι πολίτες της Αιγιάλειας παρακολουθούν έκπληκτοι τις μεθοδεύσεις του Δημάρχου, κ. Καλογερόπουλου, για να αποπέμψει την πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ κα. Μαρία Τσουκαλά από την θέση της λίγους μήνες πριν από τη λήξη της θητείας της. Όπως άλλωστε και ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας και όλων των συμβουλίων, των φορέων και των οργανισμών του Δήμου, που λήγουν στο τέλος του 2023.

Και τούτο ενώ βρισκόμαστε προς το τέλος των πολιτιστικών εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού, οι οποίες κρίνονται ως ιδιαίτερα πετυχημένες, υψηλού επιπέδου, με μεγάλη συμμετοχή κοινού και σημαντική απήχηση σε πανελλήνιο επίπεδο. Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν το πολιτιστικό πρόγραμμα της ΔΗΚΕΠΑ, το οποίο έχει εγκριθεί από τα αρμόδια όργανα του Δήμου της Αιγιαλείας.

Η προσπάθεια για την αποπομπή της κας Μαρίας Τσουκαλά από τη θέση της προέδρου της ΔΗΚΕΠΑ, έχει ως αφετηρία την απόφαση της να αποχωρήσει από την παράταξη του κ. Καλογερόπουλου.

Αιτιολογώντας φυσικά την απόφασή της αυτή με στοιχεία που αποκαλύπτουν ένα στρεβλό, εγωκεντρικό, αναποτελεσματικό, πελατειακό και εν τέλει βλαπτικό τρόπο διοίκησης του Δήμου από τον κ. Καλογερόπουλο.

Και φυσικά ενόχλησε πολύ τον κ. Καλογερόπουλο η απόφαση της κας Τσουκαλά να ενταχθεί στο συνδυασμό μας ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ.

Η προσπάθεια αυτή του Δημάρχου αποδεικνύει ότι όποιος δεν είναι μαζί του και δεν είναι υποτακτικός του, δεν έχει θέση και ρόλο στα δημοτικά πράγματα και μάλιστα λίγο καιρό πριν από τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Οι πολίτες βέβαια έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους και σύντομα θα λάβουν την απόφασή τους για το Δήμο μας, για τη διοίκηση του και για το μέλλον του.

Και ασφαλώς θα επιβραβεύσουν τα στελέχη εκείνα που σχεδιάζουν και δημιουργούν, που αναβαθμίζουν το Δήμο μας πνευματικά και πολιτιστικά, που δρουν αποτελεσματικά και με διαφάνεια. Που αφήνουν θετικό στίγμα εδώ και χρόνια στα δημοτικά πράγματα. Που έχουν τη δύναμη να συνεχίσουν να προσφέρουν.

Έναν μόνο δε μπορεί να αλλάξει ο κ. Καλογερόπουλος και αυτό είναι ότι η Μαρία Τσουκαλά είναι στην καρδιά των Αιγιαλέων.

Ο κ. Καλογερόπουλος ας μείνει μόνος με τους λίγους συνεργάτες που έχουν μείνει κοντά του, κυκλωμένος από τα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε.

Κώστας Σπηλιόπουλος