ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας

Η Κοινωνική Ιματιοθήκη της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας και του Δήμου Αιγιαλείας, λαμβάνουν πρωτοβουλία για συγκέντρωση λευκών ειδών, ενδυμάτων, υποδημάτων και συναφών ειδών, που θα αποσταλούν σε οικογένειες της Θεσσαλίας που επλήγησαν την περασμένη εβδομάδα από τους καταστροφικούς σεισμούς.

Ειδικότερα, υπάρχουν ανάγκες για: σεντόνια, μαξιλάρια ύπνου, μπουρνούζια ανδρικά-γυναικεία-παιδικά, πετσέτες κάθε μεγέθους, υποστρώματα, κουβέρτες, παπλώματα, παντόφλες-σαγιονάρες-γαλότσες-αθλητικά παπούτσια για όλη την οικογένεια, αδιάβροχα, μπουφάν, φόρμες, χαλάκια, γενικά λευκά είδη, κάλτσες, φανέλες, εσώρουχα κλπ., τα οποία θα πρέπει να είναι καινούργια ή σε πολύ καλή κατάσταση, πλυμένα και καθαρά. Επίσης, υπάρχουν ανάγκες και για διάφορα σχολικά είδη για τους σεισμόπληκτους μαθητές.

Παρακαλούνται όσοι συμπολίτες, ιδιώτες και επιχειρηματίες, έχουν τη δυνατότητα οποιασδήποτε προσφοράς που θα ανακουφίσει τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές (που τις γνωρίζουμε πολύ καλά ως περιοχή γιατί τις έχουμε ζήσει κι εμείς) να προσφέρουν ό,τι μπορούν.

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιηθεί Τρίτη 9, Τετάρτη 10 και Πέμπτη 11 Μαρτίου, τα πρωινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 3 μ.μ. στο κατάστημα ΤΟΥΟΤΑ, Κορίνθου 2, Αίγιο και τα απογεύματα 5.00 μ.μ. έως 6.00 μ.μ. στην Κοινωνική Ιματιοθήκη (Μπερούκειο Κληροδότημα, Μητροπόλεως και Μελετοπούλων, 1ος όροφος). Υπεύθυνη της ομάδας εθελοντριών είναι η κα Αρχοντία Παναγοπούλου, τηλ. 6942-982430.