«Κι άρχισαν οι χοροί…» στο Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου με τους καλύτερους οιωνούς!

Κλείνοντας ήδη ένα μήνα λειτουργίας των τμημάτων για τη φετινή χρονιά, σχεδόν όλα τα τμήματα παρουσιάζουν υψηλή πληρότητα, ενώ συνεχίζεται η προσέλευση συμπολιτών (παιδιών και ενηλίκων) που θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα παραδοσιακού χορού στο Χ.Ε.Α. Και τη φετινή χρονιά στο Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου λειτουργούν τμήματα ενηλίκων (αρχαρίων χορευτών μέχρι και παραστάσεων) και παιδικά, με διδάσκοντες τους ειδικευμένους στον παραδοσιακό χορό καθηγητές φυσικής αγωγής Μαρία Ζουροπούλου, Γιώργο Σιακκή και Ασημάκη Τσουρέκη.

Από τον πρώτο μήνα λειτουργίας έχουν γίνει προτάσεις συνεργασίας από φορείς (ΔΗΚΕΠΑ, επαγγελματικοί σύλλογοι κ.ά.) για τη διοργάνωση παραστάσεων και εκδηλώσεων, με δεδομένη τη συνεργατική δράση που παρουσιάζει το Χορευτικό Εργαστήρι όλα τα χρόνια λειτουργίας του αλλά και το υψηλό επίπεδο των παραστάσεων που έχει παρουσιάσει στο κοινό της Αιγιάλειας. Ήδη, εξετάζεται από το διοικητικό συμβούλιο και τους δασκάλους χορού η πρόταση της ΔΗΚΕΠΑ για συμμετοχή του Χ.Ε.Α. στις εκδηλώσεις την περίοδο των Χριστουγέννων -για τρίτη συνεχόμενη χρονιά- ενώ έχουν υπάρξει και προτάσεις για συμμετοχή σε χορευτικά φεστιβάλ.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του συλλόγου, στα πλαίσια των πολυεπίπεδων πολιτιστικών δράσεων, διοργανώνουν εκδρομή στην Αθήνα, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, με επίκεντρο την επίσκεψη – ξενάγηση στο μουσείο της Ακρόπολης και άλλα αξιοθέατα. Η εκδρομή αφορά στους χορευτές-τριες, στα μέλη αλλά και στους φίλους του Χ.Ε.Α. και οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται καθημερινά, απογευματινές ώρες, στο γραφείο του συλλόγου (Ανδρέου Λόντου 49, τηλ. 2691020041) και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.