Κινητοποίηση καταδίκης του φασισμού στις 20 Απρίλη στο Αίγιο

Μαζική αγωνιστική επίδοση των αιτημάτων των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων στον αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου κατά την επίσκεψη του στο Αίγιο αποφάσισε ομόφωνα η Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ- ΝΤΡΙΝΙΑΣ την Δευτέρα 6 Απριλίου 2015.
Στο σχετικό ψήφισμα που θα δοθεί αναλυτικά στην δημοσιότητα την Τετάρτη 8/4/2015 γίνεται αναφορά  στις αιτίες των οξυμένων προβλημάτων τους, στις εγγυημένες τιμές παραγωγού, στα φορολογικά, στην κοινωνική ασφάλιση , στις ενισχύσεις από την νέα ΚΑΠ για την σταφίδα, για το ελαιόλαδο..
Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε το ψήφισμα να επιδοθεί επίσης στην Διοίκηση της ΠΕΣ ΑΕΣ ΑΕ και την ΚΟΥΝΙΝΙΩΤΗΣ ΑΕ για την άμεση εξόφληση των παραγωγών.
Να σταλεί το ψήφισμα στα ΜΜΕ και σε όλα τα κόμματα της Βουλής εκτός από την Χρυσή Αυγή.
Η Γενική Συνέλευση των αγροτών αποφάσισε επίσης κινητοποίηση καταδίκης του φασισμού- ναζισμού για τις 20 Απρίλη μέρα έναρξης της δίκης των φασιστών της Χρυσής Αυγής . Ο φασισμός είναι εργαλείο στα χέρια των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων για χτύπημα του λαϊκού κινήματος και για καταστολή των αιτημάτων και των αγώνων του ιδιαίτερα σε περίοδο όπως στις μέρες μας που φτωχοποιείται ο λαός.

Αίγιο 7/4/2015