Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου: Τη Δευτέρα 9/1/2017 ξεκινά για το νέο έτος με την ταινία «Mommy»

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου η τελευταία προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου για το 2016, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλωνα» με την ταινία «Τετάρτη 04:45». Στη φωτό διακρίνεται το Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου, από αριστερά: Ιωάννης Λάφης, Βασίλειος Ψαρράς, Θεόδωρος Πανουτσόπουλος, Χρήστος Φραντζής, Χρήστος Μεντζελόπουλος.

Στο πλαίσιο της προβολής διακοσμήθηκε το φουαγιέ του «Απόλλωνα», ύστερα από πρωτοβουλία της Λέσχης, με την αγορά κάδρων αλλά και αφισών κλασσικών ταινιών καθώς και με αξιοποίηση ήδη υπάρχοντος αρχειακού υλικού. Στο πνεύμα των ημερών μοιράστηκαν εκλεκτά εορταστικά εδέσματα ευγενικής προσφοράς της επιχείρησης «Φούρνοι Κυρίτση».

Πριν την προβολή πραγματοποιήθηκε ομιλία του Προέδρου της Κινηματογραφικής Λέσχης, Θεόδωρου Πανουτσόπουλου, παρουσία του Δ.Σ. , όπου τονίσθηκε η επιτυχία που έχει το εγχείρημα επανίδρυσης της Κινηματογραφικής Λέσχης, καθώς την προσπάθεια έχει αγκαλιάσει το κοινό του Αιγίου με την παρουσία 200 θεατών κατά μέσο όρο σε κάθε προβολή. Επίσης υπογραμμίστηκε πως κάθε έσοδο της λέσχης που δεν χρησιμοποιείται για τα λειτουργικά έξοδα θα πηγαίνει σε ανταποδοτικές δράσεις άυλες και υλικές, όπως η διακόσμηση του φουαγιέ. Ευχές για καλές γιορτές και καλή χρονιά εκ μέρους όλου του Δ.Σ. ακούστηκαν, κλείνοντας την ομιλία.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου θα ξεκινήσει τις προβολές και πάλι, τη Δευτέρα 9/1/2017 στις 21:30 με την προβολή της ταινίας «Mommy».

 

 

 

 

Οι τρεις πρόεδροι της Κινηματογραφικής Λέσχης από το 2000 έως σήμερα. Στο κέντρο ο πρώτος πρόεδρος Πάνος Παναγόπουλος, αριστερά ο μετέπειτα πρόεδρος μέχρι το 2009 Αντώνης Παναγόπουλος και δεξιά ο νυν πρόεδρος Θεόδωρος Πανουτσόπουλος.