“ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”: «Xρυσός» τζούνιορ ο Δαμιανός Σταυρίδης! – Εκπληκτική εμφάνιση των σκοπευτών στην Πάτρα: 3 χρυσά, 3 ασημένια και 1 χάλκινο

∆ε σταµατά τίποτα τον Αιγιώτικο Σκοπευτικό Όµιλο «ΚΕΝΤΑΥΡΟ» που παρά την καραντίνα και την αποχή  από το άθληµα, οι σκοπευτές δεν πτοήθηκαν, έπαιξαν συγκεντρωµένοι και µε αυτοπεποίθηση, καταφέρνοντας να διακριθούν και να αποσπάσουν πρωτιές!

Αυτή τη φορά ο Σκοπευτικός ‘Οµιλος Αιγιάλειας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» βρέθηκε στην Πάτρα, σε αγώνα IPSC Level II όπου συνδιοργάνωσαν οι σύλλογοι: οι ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓOΣ ΠΑΤΡΩΝ, µε τους Α.Σ. Αχίλλειος Κιάτου, Σκοπευτικός Σύλλογος Αχαιών «Άρης» και ο Σύλλογος Αθλητικής Σκοποβολής «Αιτωλική Συµπολιτεία», στο σκοπευτήριο ΠΒ Αρόης Πατρών.

 Όλα κρίθηκαν στις λεπτοµέρειες, αφού ο αγώνας ήταν γρήγορος και δεν συγχωρούσε λάθη, µε τους σκοπευτές να είναι πολύ κοντά σε βαθµολογίες και χρόνους.

Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» συµµετείχε µε 9 αθλητές, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παρά την αποχή από τις προπονήσεις λόγω κορωνοϊού και  επέστρεψαν στο Αίγιο µε τις αποσκευές τους γεµάτες µετάλλια.

Δαμιανός Σταυρίδης

Εκπληκτική εµφάνιση έκανε στην κατηγορία Standard Junior ο 14χρονος ∆αµιανός Σταυρίδης κερδίζοντας τους αντιπάλους του και εξασφαλίζοντας το χρυσό µετάλλιο. Αξίζει να σηµειωθεί  ότι ο ∆αµιανός την περσινή χρονιά είχε διακριθεί πρώτος στην κατηγορία Junior πανελλαδικά.

Όµως εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η εµφάνιση των υπόλοιπων σκοπευτών µε την Μαρία Φράγκου να κατακτά την 1η θέση και χρυσό µετάλλιο στην κατηγορία Standard Ladies.

Στην κατηγορία Standard Senior οι Ζήσιµος Μούρτζης και Γεώργιος Γιαννακόπουλος κατέκτησαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα µε ασηµένιο και χάλκινο µετάλλιο.

Στην κατηγορία Production Optics Light ο πρόεδρος του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» Σταύρος Σταυρίδης πήρε την 2η θέση στη γενική κατάταξη, ασηµένιο µετάλλιο και την 1η θέση και χρυσό µετάλλιο στους Senior.

Στην κατηγορία Standard Super Senior ο Νικόλαος Κτιστάκης κατέκτησε την 2η θέση και το ασηµένιο µετάλλιο

Επίσης συµµετείχαν οι αθλητές του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» Σωτήρης Κόρδας, ∆ηµήτρης Φράγκος και Βασίλης Παπαχριστόπουλος.

Με τους αγώνες πρωταθλήµατος να έχουν για την φετινή χρονιά ακυρωθεί και µεταφερθεί για το 2021, το ενδιαφέρον των σκοπευτών στρέφεται σε µικρότερους διασυλλογικούς αγώνες, έτσι ώστε να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Οι αθλητές του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» συνεχίζουν τις προπονήσεις τους στο σκοπευτήριο του συλλόγου στην Κουνινά Αιγιαλείας κάθε Κυριακή. Πληροφορίες – εγγραφές στο τηλέφωνο 6972229748.

Από την έντυπη έκδοση “ΤΥΠΟΣ της ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, “ΤυποΣπορ”