ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: IPSC Match στο σκοπευτήριο στην Κουνινά Αιγιαλείας

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στο σκοπευτήριο του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» στην Κουνινά Αιγίου έγινε αγώνας πρακτικής σκοποβολής, για όπλα χειρός.

Σκοπευτές αλλά και θεατές – φίλοι του αθλήματος κατέφθασαν από Πάτρα, Αθήνα, Ναύπακτο και φυσικά από το Αίγιο και απόλαυσαν έναν αγώνα τεσσάρων σταδίων στο σκοπευτήριο του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ».

Το τοπίο μαγικό, με την ομίχλη να πλημμυρίζει το χώρο αρκετές φορές και να δίνει άλλη διάσταση στον αγώνα. Τα στάδια ήταν πολύ καλά στημένα, με ποικίλο βαθμό δυσκολίας, από τα παιδιά του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ», με τους συμμετέχοντες να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την φιλοξενία και την όλη τη διοργάνωση.

Αργά το μεσημέρι, παρέα σκοπευτών μέσα σε ζεστό κλίμα, συνέφαγε στο καφενείο του χωριού στην Κουνινά, του Δημήτρη και της Μάχης Κατσιδήμα («Κάβουρα»), όπου οι ιδιοκτήτες τους περιποιήθηκαν δεόντως, με κόκορα μακαρονάδα και σπιτική κολοκυθόπιτα.

Είναι αλήθεια ότι η σκοποβολή διαμορφώνει χαρακτήρες, ενισχύει το φίλαθλο πνεύμα και αναπτύσσει φιλίες. Και είναι γεγονός ότι αρκετοί σκοπευτές έχουν γίνει φίλοι μέσα από το άθλημα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σταύρος Σταυρίδης ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι παραβρέθηκαν, αλλά και σε όσους που για προσωπικούς λόγους δεν κατάφεραν να παραβρεθούν ανανεώνει και το ραντεβού σε επόμενο αγώνα.

Επίσης ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αιγιάλειας κ. Θανάση Παναγόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Δημήτρη Φιλιππάτο για την άμεση αντίδρασή τους στο αίτημα του συλλόγου για την βελτίωση της πρόσβασης στο δρόμο προς το σκοπευτήριο με την παροχή ειδικού μηχανήματος, καθώς και την Αντιδήμαρχο κ. Βάσω Ψυχράμη.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν στο IPSC Match του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» είναι οι εξής:

CLASSIC

  1. Μάρκου Θεόδωρος (ΕΣΑΚ)
  2. Σταυρίδης Σταύρος (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)
  3. Στιβαχτοπούλου Ευφροσύνη (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)

PRODUCTION

  1. Τρομπούκης Ανδρέας (ΣΟΝ)
  2. Παπαδόπουλος Παναγιώτης (ΣΟΝ)
  3. Ραμπαβίλας Θεοφάνης (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)

PRODUCTION Senior

  1. Λέλλος Νικόλαος (ΣΟΝ)
  2. Γρηγοριάδης Διαμαντής (ΑΘΛΟΣ)
  3. Αντωνίου Χρήστος (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)

PRODUCTION Ladies

  1. Μανέτα Φωτεινή (ΕΣΑΚ)
  2. Ραμπαβίλα Ελένη (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)

STANDARD

  1. Τσιρογιάννης Βασίλειος (ΑΣΟΑ)
  2. Καράμπελας Παναγιώτης (ΑΣΟΑ)
  3. Ακτύπης-Γουνές Διονύσιος (ΑΕΤΟΣ)

STANDARD Senior

  1. Βαριάς Δημήτριος (ΑΕΤΟΣ)
  2. Γιαννακόπουλος Γεώργιος (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)
  3. Παπαδάτος Ανδρέας (ΕΣΑΚ)