“ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”: 7 Αιγιώτες τοξότες, ανάμεσα σε 350 αθλητές, πήραν μετάλλια και έλαβαν διακρίσεις

Εντυπωσιακή διαγράφεται έως τώρα η πορεία του Αιγιώτικου συλλόγου Τοξοβολίας “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”, που σε µόλις ενάµιση χρόνο, µετρά στο ενεργητικό του µετάλλια και διακρίσεις από συµµετοχές σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα.

Αυτή τη φορά ο “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”,  µε 7 αθλητές του, έλαβε µέρος στον Πανελλαδικό Αγώνα Τοξοβολίας Ανοιχτού χώρου που πραγµατοποιήθηκε το Σάββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου στο ∆ηµοτικό στάδιο Νίκαιας.

Την διοργάνωση είχε αναλάβει ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ “ΑΒΑΡΙΣ”, σε συνεργασία µε τη ∆ιεύθυνση Αθλητισµού του ∆ήµου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη και την Ελληνική Οµοσπονδία Τοξοβολίας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ηµέρα που τοποθετήθηκε ο θεµέλιος λίθος στην πόλη της Νίκαιας.

Συµµετείχαν 31 σύλλογοι µε 350 αθλητές και αθλήτριες, σε 52 αγωνιστικές κατηγορίες, µε τους κορυφαίους Έλληνες τοξότες να είναι εκεί. Ανάµεσά τους και και 7 «ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ»  που κατάφεραν να διακριθούν και να κερδίσουν µια θέση στο βάθρο.

 Οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο είναι:

1) Μεντζελοπούλου Μάρα, στο αγώνισµα Σύνθετο Τόξο Γυναικών (U 18),  3η θέση (χάλκινο µετάλλιο).

2) Χλιάπας Ορέστης στο αγώνισµα Ολυµπιακό τόξο Ανδρών (U 21), 3η θέση (χάλκινο µετάλλιο).

Στο αγώνισµα Σύνθετο Τόξο Γυναικων U18 η Μαρκορά Ειρήνη κατέλαβε την 5η θέση.

Στο αγώνισµα Σύνθετο Τόξο Ανδρών Α΄ ο Σωτηρόπουλος Ηλίας κατέλαβε την 15η θέση.

Στο αγώνισµα Σύνθετο Τόξο Ανδρών Β΄ οι Αντωνιάδης Παναγιώτης και Σταυρίδης Σταύρος κατέλαβαν την 7η και 8η θέση αντοίστιχα.

Στο αγώνισµα Long Bow Ανδρών ο Ζαντές ∆ηµήτριος κατέλαβε την 8η θέση.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

Η προετοιµασία συνεχίζεται, καθώς στις 15 και 16 Ιουλίου στο πανελλήνιο πρωτάθληµα νέων θα συµµετέχουν στο Ολυµπιακό τόξο ο Ορέστης Χλιάπας και στο σύνθετο τόξο, η Ειρήνη Μαρκορά και η Μάρα Μεντζελοπούλου.

 Ο Σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές και τους εύχεται καλή επιτυχία στους επόµενους στόχους τους! Πληροφορίες- εγγραφές στο τηλέφωνο 6972229748 (Σταύρος Σταυρίδης)