“ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”: 6 χρυσά, 3 ασημένια, 3 χάλκινα στην ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ και 1 χρυσό στην ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

ιαπρέπουν οι αθλητές του Αιγιώτικου Συλλόγου Τοξοβολίας και Σκοποβολής “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” όπου κι αν βρεθούν.

Συγκεκριµένα την π. Κυριακή 10 Σεπτεµβίου αθλητές του τµήµατος τοξοβολίας συµµετείχαν σε διασυλλογικό αγώνα στην Πάτρα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Τοβολίας “ΠΕΛΟΠΑΣ”. Από το Αίγιο συµµετείχαν 11 αθλητές και όλοι κατέλαβαν µία θέση στο βάθρο, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, δηλώνοντας ευχαριστηµένοι για τον αγώνα.

Έλαβαν:

1. Τσουκαλάς Ανδρέας, ΧΡΥΣΟ µετάλλιο στο Ολυµπιακό τόξο Παίδων.

2. Γιάννης Ραφήλ, ΧΑΛΚΙΝΟ µετάλλιο στο Ολυµπιακό τόξο Παίδων.

3. Αναστασίου Πολυξένη, ΧΡΥΣΟ µετάλλιο, Ολυµπιακό τόξο U18.

4. Mάντικα Μαριτίνα, ΑΣΗΜΕΝΙΟ µετάλλιο, Ολυµπιακό τόξο U18.

5. Μαντζώρου Λυδία, ΧΑΛΚΙΝΟ µετάλλιο, Ολυµπιακό τόξο U18.

6. Ταρσινού Μιχαλία, ΧΡΥΣΟ µετάλλιο, Ολυµπιακό τόξο Κορασίδων.

7. Μάντικα Μιχαέλα, ΧΑΛΚΙΝΟ µετάλλιο, Ολυµπιακό τόξο Κορασίδων.

8. Ζαντές ∆ηµήτριος, ΧΡΥΣΟ µετάλλιο, Long Bow.

9. Μεντζελοπούλου Μάρα, ΧΡΥΣΟ µετάλλιο, σύνθετο U18.

10. Σωτηρόπουλος Ηλίας, ΑΣΗΜΕΝΙΟ µετάλλιο σύνθετο Ανδρών Α΄.

11. Παναγιώτου Άγγελος, ΧΡΥΣΟ µετάλλιο, Ολυµπιακό τόξο U18.

Το ολυµπιακό άθληµα της Τοξοβολίας, πλέον µπορούν να απολαύσουν όλοι στο Αίγιο και απευθύνεται σε κάθε ηλικία. Τα γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται στην οδό Εισοδίων 5 (“Σκαλάκια” Φιλοποίµενος) όπου οι αθλητές µπορούν µυηθούν στο ολυµπιακό άθληµα  ανεξάρτητα εάν διαθέτουν δικό τους ή όχι τόξο. Ο Σύλλογος είναι πλήρως εξοπλισµένος και µε την καθοδήγηση έµπειρων προπονητών, όλοι µπορούν να απολαύσουν το άθληµα της  Τοξοβολίας!

 

“Xρυσός” ο ∆ηµήτρης Φράγκος

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ 

ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 1000 ΑΘΛΗΤΩΝ

Την Κυριακή 10 Σεπτεµβίου, στο Κιάτο, διοργανώθηκε αγώνας Σκοποβολής IPSC, µε 12 απαιτητικά στάδια ιδιαίτερης τεχνικής, όπου συµµετείχε ο σκοπευτής του “ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ” ∆ηµήτρης Φράγκος.

Ο ∆ηµήτρης κατέκτησε την 1η θέση στο βάθρο και το ΧΡΥΣΟ µετάλλιο, ενώ παράλληλα προετοιµάζεται µαζί µε τον αθλητή του “Κένταυρου” Βασίλη Παπαχριστόπουλο, να λάβουν µέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθληµα που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 30 Σεπτεµβρίου στην Κόρινθο, µε συµµετοχή 1000 αθλητών απ’ όλο τον κόσµο.

Ο κ. Φράγκος µιλώντας στον “Τ” ανέφερε: 

– “Αισθάνοµαι ιδιαίτερα συγκινηµένος γι’ αυτό το µετάλλιο, γιατί εδώ αποτυπώνεται η προσπάθεια τόσων χρόνων, που µε επιµονή, υποµονή και αγάπη στο άθληµα της σκοποβολής, κατάφερα να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσµα. Ιδιαίτερα η απόκτηση του συγκεκριµένου µεταλλίου σε έναν τέτοιο αγώνα µε υψηλό βαθµό δυσκολίας και ανταγωνισµού, µου δίνει µεγάλη χαρά, γιατί κατάφερα να ξεπεράσω τον εαυτό µου. Τώρα προετοιµάζοµαι για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθληµα στην Κόρινθο, που ξεκινά σε λίγες µέρες και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Σηµασία δεν έχει να ανεβαίνεις µόνο στο βάθρο, αλλά να ευχαριστιέσαι τον κάθε αγώνα και είµαι έτοιµος να δώσω τον καλύτερο εαυτό µου”.

Εφημερίδα “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” – “Τυπο-ΣΠορ”