«ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»: Παρουσία του περιφερειακού συμβούλου και βοηθού περιφερειάρχη Χρήστου Μπούνια ο αγώνας σταθερού στόχου

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΕΙ Ο ∆ΡΟΜΟΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ – ΡΑΚΙΤΑΣ

Το πρωί της Κυριακής 5 Μαΐου  πραγματοποιήθηκε  αγώνας σταθερού στόχου στο σκοπευτήριο του  Αθλητικού Σκοπευτικού Όμιλου Αιγιάλειας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» στην Κουνινά Αιγιάλειας.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο περιφερειακός σύμβουλος και βοηθός περιφερειάρχη κ. Χρήστος Μπούνιας. Μετά το τέλος του αγώνα, ο κ. Μπούνιας ξεναγήθηκε στο σκοπευτήριο και με την βοήθεια των έμπειρων εκπαιδευτών του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» μυήθηκε στα αγωνίσματα της σκοποβολής πυροβόλων όπλων.

O  κ. Μπούνιας φανερά ενθουσιασμένος από το άθλημα της σκοποβολής, αλλά και από την πορεία του αιγιώτικου συλλόγου στα πρωταθλήματα, δήλωσε αρωγός του “ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ” και επαίνεσε τους αθλητές.

Κατά την διάρκεια των απονομών στους νικητές του αγώνα ο κ. Μπούνιας αναφέρθηκε στην ασφαλτόστρωση της επαρχιακής οδού Κουνινάς – Ρακίτα και τόνισε ότι έως του χρόνου το καλοκαίρι θα έχει σταματήσει η ταλαιπωρία όλων όσων κινούνται καθημερινά σε αυτή την οδό.  Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταύρος Σταυρίδης, ευχαρίστησε τον κ. Μπούνια για την παρουσία του, αλλά και τους αθλητές για την συμμετοχή τους στον αγώνα.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν στον αγώνα σταθερού στόχου είναι:

1η Θέση Τριανταφυλλόπουλος Νικόλαος (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)

2η Θέση Ζαντές Νικόλαος (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)

3η Θέση Σωτηρόπουλος Ηλίας (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)

Το βραβείο της πρώτης θέσης παρέλαβε ο αθλητής του συλλόγου Βασιλακόπουλος Αναστάσιος μιας και ο Τριανταφυλλόπουλος Νικόλαος έπρεπε να αποχωρήσει νωρίτερα από τις απονομές.