“ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”: Αγώνας πρακτικής σκοποβολής με έξυπνα στάδια που κέντρισαν το ενδιαφέρον των σκοπευτών

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Αιγιάλειας “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” πραγματοποίησε αγώνα πρακτικής σκοποβολής στο σκοπευτήριό του στην Κουνινά Αιγιαλείας.

44 σκοπευτές από τους Συλλόγους, Αιγιάλειας (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ), Πάτρας (ΕΣΑΚ) και Ναυπάκτου (ΣΟΝ), παρά τον άστατο καιρό, μέσα σε ένα πανέμορφο τοπίο  και στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας, απόλαυσαν έναν πανέμορφο αγώνα με όμορφα και έξυπνα στάδια που κέντρισαν το ενδιαφέρον των σκοπευτών.

Μετά τον αγώνα, ομάδα σκοπευτών συνέφαγε στο καφενείο του χωριού της κ. Κατσιδήμα γνωστό ως “Κάβουρα”, με αποκορύφωμα το εκλεκτό γλυκό του κουταλιού, “σύκο”, διά χειρός της ιδιοκτήτριας κ. Μάχης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σκοπευτήριο του “ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ” ολοένα και… “ομορφαίνει” χάρη στις προσπάθειες του διοικητικού συμβουλίου και κυρίως των σκοπευτών που προσφέρουν με όλη τους την ψυχή  παρέχοντας σημαντική βοήθεια.

Για τον αγώνα της Κυριακής 22 Μαΐου το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τους σκοπευτές:

Κοσκορέλλο Βασίλη, Ραμπαβίλα Φάνη, Φράγκο Δημήτρη, Φιλιππόπουλο Τάσο, Νικολακοπούλου Ελένη-Μαρία, Θεοδωρόπουλο Τάσο, Παπαχριστόπουλο Βασίλη,  Δορλή Βασίλη και Γιαννακόπουλο Γιώργο.

 

Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι οι εξής:

Κατηγορία PRODUCTION

1ος Γομοστιώτης Χρήστος

2ος Αλεβιζάτος Χαράλαμπος

3ος Παπαδόπουλος Παναγιώτης

 

Κατηγορία PRODUCTION LADIES

1η Μανέτα Φωτεινή

2η Ραμπαβίλα Ελένη

3η Κακογιάννη Παναγιώτα

 

Κατηγορία STANDARD

1ος Τσιρογιάννης Βασίλης

2ος Μούρτζης Ζήσιμος

3ος Παπαδάτος Ανδρέας

 

Κατηγορία STANDARD LADIES

1η Νικολακοπούλου Ελένη – Μαρία

2η Στιβαχτοπούλου Ευφροσύνη

3η Φράγκου Μαρία