Καφέ στο Λονδίνο θα προσφέρει ροφήματα και στοματικό έρωτα

Καφέ και… στοματικό έρωτα θα προσφέρει στους πελάτες, το μαγαζί που επιθυμεί να ανοίξει ένας επιχειρηματίας στο Λονδίνο.

Με το πρώτο καφέ να ανοίγει τις πόρτες του στις 5 Δεκεμβρίου στη Γενεύη, το «όνειρο» του Bradley Charvet είναι η δεύτερη καφετέρια να ξεκινήσει άμεσα στο Πάντινγκτον του Λονδίνου.

Το κατάστημα θα σερβίρει καφέ και γλυκά, ενώ οι πελάτες του θα μπορούν μέσω ενός iPad να επιλέγουν μια συνοδό που θα τους προσφέρει στοματικό έρωτα.

bradley-charvet-2Με τη βασική χρέωση να φτάνει τις 50 λίρες το συγκεκριμένο καφέ θα είναι το πιο ακριβό στο Λονδίνο, ενώ θα υπάρχει έξτρα χρέωση 10 λιρών για κάθε επιπλέον 15 λεπτά.

Το τολμηρό αυτό εγχείρημα αμφισβητείται ως προς τη νομιμότητά του, ωστόσο ο Charvet υποστηρίζει ότι τα πάντα είναι νόμιμα και ότι ο δικηγόρος του έχει φροντίσει για όλα τα διαδικαστικά.

Επιθυμεί μάλιστα να ανοίξει αλυσίδα καθώς όπως υποστηρίζει, το κατάστημα που σχεδιάζει δεν θα φτάνει να καλύψει την ζήτηση των πελατών του.

Σημειώνεται ότι η πορνεία είναι νόμιμη στη Βρετανία, ωστόσο η λειτουργία οίκων ανοχής είναι παράνομη, σύμφωνα με την Independent.

newsbeast.gr