Κατσιφάρας: «Για εμάς δεν υπάρχουν χρώματα και διαχωριστικές γραμμές»

Σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης ∆υτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασµού «∆υτική Ελλάδα – ∆ικαίωµα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας αναφέρει:

– «Ένα µεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες της ∆υτικής Ελλάδας που σήµερα µε την ψήφο τους µάς έδωσαν δύναµη και αισιοδοξία εν’ όψει του επαναληπτικού γύρου των εκλογών την Κυριακή.

Απ’ τη ∆ευτέρα ξεκινάµε ένα νέο κύκλο συναντήσεων µε όλους τους συµπολίτες µας σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας. Συζητάµε ξανά για το σήµερα και το αύριο της ∆υτικής Ελλάδας, µε όσους µας ψήφισαν αλλά και µε όσους στον πρώτο γύρο των εκλογών πήραν την απόφαση να κάνουν µια διαφορετική επιλογή.

Σ’ όλη την διαδροµή µας, σ’ όλη την πορεία µας στην διοίκηση της Περιφέρειας αποδείξαµε ότι για εµάς δεν υπάρχουν στεγανά και διακρίσεις, δεν υπάρχουν χρώµατα και διαχωριστικές γραµµές παρά µόνο ανοικτές πόρτες, ανοικτές αντιλήψεις, καθαρές κουβέντες, έντιµες συµπεριφορές και ειλικρίνεια.  Αυτά ήταν τα όπλα µας. Έτσι πορευτήκαµε. Και έτσι θα πορευτούµε και µετά την νίκη της προσεχούς Κυριακής».