Καταχειροκροτήθηκε το 17ο Φεστιβάλ Χορωδιών

Μια πανδαισία εξαιρετικών φωνών, άψογου συγχρονισμού και εκπληκτικής μελωδίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολούθησαν το 17ο Φεστιβάλ Χορωδιών το βράδυ του Σαββάτου στη Φιλαρμονική Αιγίου.

Στην κατάμεση αίθουσα της «Ευτέρπης» οι τέσσερις χορωδίες, χάρισαν όμορφες και αγαπημένες μελωδίες μεγάλων συνθετών, παρασύροντας το κοινό να σιγοτραγουδήσει μαζί τους τραγούδια μοναδικά και αγαπημένα.
Στο Φεστιβάλ που πλέον αποτελεί «θεσμό» για την πόλη μας, προσκληθήκαν η Χορωδία Πυλαίας και η Χορωδία Φαρσάλων, όπου το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Φαρσάλων μιλώντας με εξαιρετικά λόγια για την πόλη του Αιγίου και το μαέστρο κ. Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλο, προσφέροντάς του εκλεκτά προϊόντα της περιοχής του και φυσικά τον περίφημο χαλβά Φαρσάλων.
Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν ο μαέστρος κ. Χαραλαμπόπουλος τίμησε την πιο παλιά χορωδό της Χορωδίας Αιγίου την κ. Νίτσα Προσελέντη για την μεγάλη της προσφορά. Η κ. Προσελέντη με συγκινητικά λόγια ευχαρίστησε όλους τους χορωδούς για τις όμορφες στιγμές που έζησε τόσα χρόνια κοντά τους.
Το 17ο Χορωδιακό Φεστιβάλ γίνεται γίνεται χάρη στις άοκνες προσπάθειες του μαέστρου κ. Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλου και της συζύγου του Δήμητρας, αφού μέχρι στιγμής καμία δημοτική αρχή από τον αείμνηστο Δήμαρχο Παναγόπουλο, δεν έχει ενισχύσει το έργο της Χορωδίας Αιγίου.
Μάλιστα ο κ. Χαραλαμπόπουλος εξέφρασε την πικρία του προς το Δήμαρχο Αιγιάλειας που έδωσε το παρόν κ. Παναγόπουλο, ότι ατυχώς η ΔΗΚΕΠΑ την ίδια ώρα είχε προγραμματίσει και άλλες εκδηλώσεις.
Πάντως το φεστιβάλ Χορωδιών καταχειροκροτήθηκε απ΄ όλους που έμειναν κατενθουσιασμένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου!‏

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ‏