Καταδρομικός εμβολιασμός την Παρασκευή 11/3 στην Ροδοδάφνη

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγιάλειας προχωρούν για μία ακόμη φορά στην πραγματοποίηση ενός καταδρομικού εμβολιασμού στην Αιγιάλεια.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 11 Μαρτίου, από τις 09:00 μέχρι 13:30 θα διενεργηθεί εμβολιασμός των κατοίκων της περιοχής της Ροδοδάφνης Αιγιαλείας και των όμορων οικισμών και χωριών, στο Περιφερειακό Ιατρείο της Ροδοδάφνης, στο πλαίσιο της θωράκισης των πολιτών κατά του νέου κορωνοϊού.

Πρόκειται για την επιτόπια εμβολιαστική δράση που έχει αναπτυχθεί από τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, με τη συνδρομή της κινητής Μονάδας Εμβολιασμού.

Οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν στην πρώτη ή στην δεύτερη ή ακόμη και στην αναμνηστική  τρίτη δόση του εμβολίου Phizer. Είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους τον προσωπικό τους αριθμό ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα.  

Κοινός στόχος των συνεργαζόμενων φορέων είναι η ανόρθωση τοίχους ανοσίας στους κατοίκους της υπαίθρου, ώστε να αποφευχθεί η μετάδοση της νόσου και να θωρακιστεί η υγεία του συνολικού  πληθυσμού.